..

..

Stránky

pondělí 24. září 2012

Vítěz/Winner

Dítě spí, tak vás nebudu déle napínat a jdeme na losování. Celkem jsem si zapsala 27 jmen a za pomoci náhodného losování je výhercem č. 16. Což vychází na Moniku. Gratuluju! Pošli mi email s adresou.
Všem děkuji za účast, dozvěděla jsem se pár věcí. Pobavila jsem se a lichotivé komentáře polechtali moje ego. Jsem ráda, že jste napsaly, protože chvílema jsem měla dojem, že moje tvoření moc lidí nezajímá. Celou akci tedy hodnotím kladně a ráda si ji někdy zopáknu. Už brzy (31.10.) můj blog oslaví svoje první narozeniny, tak pro vás zase něco vymyslím. Ještě bych ráda potěšila Amelii a jejího Jendu, slibuju, že nějaký domeček vymyslím i pro vás. Na důkaz toho, že držím sliby, přidávám foto mincovek. V lednu jsem slíbila kamarádce pánskou verzi, no trvalo mi to, ale nakonec se zadařilo :-)
It's nap time which means draw time :-) Out of 27 names the generator picked No.16 which is Monika. Congrats!
I enjoyed reading the comments and I'm glad you stopped by. I have checked your blogs as well. At the beginning I wouldn't imagine that I'll enter into the blogland and eventually get English readers. I'll be soon celebrating a year in blogosphere so I plan to come up with something similar. It's been a fun to host this little giveaway. To prove I keep my promises here's a little something. I promised to make male version of coin cover for a friend of mine. Well, it took me a long time but eventually I made it! I still have couple of promises to fulfill.




8 komentářů:

Korfela řekl(a)...

gratulace ... ;-)

a mincovky jsou fajně

hezký veče ju

Gill řekl(a)...

Thanks for a great giveaway and congratulations to Monica!
I love these tiny purses!

demael řekl(a)...

Mincovky jsou úžasné!

Monika řekl(a)...

Nemůžu tomu uvěřit.....já jsem tak šťastná......úplně se tady tetelím radostí....:-D

Monika řekl(a)...

Málem bych zapomněla....děkuji, děkuji, děkuji...:-D

Ajka řekl(a)...

Moni moc gratuluju:-)

Ajka řekl(a)...

už jsem zvědavá na tvůj další projekt:-)

Kuře řekl(a)...

Moni gratuluju. Vyhrála jsi opravdu krásný dáreček. ¨