..

..

Stránky

pátek 14. září 2012

Summary/Shrnutí


One last post about my Zakka experience. This was my first SAL. The Zakka Style is the only crafting book I have in English. I don't understand all the words in there and I've been lazy to look up some in dictionary. I understand most of it and the pictures gave me idea how the things should look like too :-) All of my projects started with recalculating. I'm not familiar with inches and some of the given numbers are kind of strange to me. I usually read through the instructions. I followed some of them and sometimes I didn't read them at all. There are few very simple projects you don't really need any. There were also few tricky ones but reading tips from others in the group helped. I tried some new techniques too. First time using/sewing/doing couple of things. It's hard to name all of it. It's been wonderful experience. I learned that the sewing community is so nice all over the world. I met few lovely ladies and became follower or their blogs. I would like to thank Lindsey for great organizing. Also thank those many bloggers who inspired us each Monday. Some of them did a great job and gave it little twist, others only followed the book. With my negligent attitude I don't really mind all of those errors in the book. I haven't found some of them at all. I only read about it. At the beginning I didn't think I'll make all of the projects but it was little challenge and great prices were super motivation. Who wouldn't like some sewing goodies? Well Mr. Random doesn't like my numbers so I haven't won any but you can't have it all. I'm glad I tried all of them even though I don't have a use for some.
As a reward I have received couple of lovely comments which made my day. I’m also thrilled some people marked my pictures as favorite. Thank you!

Tak ještě shrnutí celého Zakka projektu. Byla to moje první zkušenost co se týče společného šití v mezinárodním měřítku. Oceňuju hlavně skvělou organizaci, skvělé ceny jako motivaci a milou šicí společnost. Každé pondělí byla přichystaná inspirace od někoho jiného, takže za tu dobu jsem prošla spoustu skvělých blogů. Vyzkoušela jsem si různé techniky a drobné šicí projekty, které jsem měla v plánu. Ne všemu v knížce rozumím, někdy se mi nechtělo hledat ve slovníku, tak jsem si to prostě ušila po svém. V knize je poměrně dost chyb, ale tím, že jsem nepostupovala vždy přesně podle instrukcí jsem na některé ani nepřišla. Zaujalo mě i pár účastnic celé akce, takže jejich blogy teď pravidelně sleduju. Bez této akce bych zcela jistě neušila všech 24 projektů. Pár jsem jich šila na poslední chvíli v neděli a je to na nich znát. Nemůžu říct, že by mě všechny projekty nadchly, vím, že některé už nikdy šít nebudu, ale jsem ráda, že jsem to zkusila. Celkově to byla velice pozitivní zkušenost a ráda se něčeho podobného zase zúčastním.

Guess what are my three favorite projects? Those that we use almost every day. The little quilt which we have in the stroller. The pillowcase with teddy bear which ended up in my daughters' bed and house pouches. What are yours?

Hádejte, který tři jsou moje nejoblíbenější? Ty co nejvíc používáme. Malá deka do kočárku. Polštářek s kapsou na medvídka a nesmím zapomenout na domečkové taštičky, který jsou nejen hezký, ale i praktický.



And what's next? We'll see. There is always something around the blogland.

A co dál? Na netu je toho pořád spousta, tak uvidíme co mi čas a možnosti dovolí.

12 komentářů:

Debbie řekl(a)...

oh this is so cool that you made them all too AND with the complication of the book being in English - amazing. Good for you! Your 3 favs are really sweet!

Monika řekl(a)...

Musím Tě pochválit....všechny projekty, které jsem tu viděla, jsou krásné....:-D Určitě jsi na mezinárodní úrovni neudělala ostudu, ba naopak.....:-D

Korfela řekl(a)...

Chválím moc chválím ... taštička s minihexagony a ta velká deka s nimi je úchvatná ... každý jednotlivý pojekt ... od medvídka v kapsiče po organizér se sloníky jsou krásné ... dej vědět, pokud se bude někde šít takhle společně dál ... třeba se z nás některá přidá ...

Cherryn řekl(a)...

Přímo mezinárodně úžasná! Gratuluji k úspěšně ukončenému projektu :-) Já pořád okukuju ty domečky, to je paráda!

vexa řekl(a)...

Holky díky moc! Připravuju pro vás překvápko, tak snad příští týden ...

Dadouch řekl(a)...

Jsi neuvěřitelná, krásný projekt s nádherným výsledkem, vše máš krásné a moc Tě obdivuji za trpělivost a dotáhnout to až do konce ;)

Finding Fifth řekl(a)...

You have done well to make them all. I have 5 to go. I have enjoyed getting to know you through the SAL Vera and I hope we find a good one to join up with next.

vexa řekl(a)...

Dášo díky, tetelím se tu blahem. To já obdivuju tebe, tvoje práce je jedinečná!

Amelie řekl(a)...

Ty domečkové taštičky jsou nádherné, Jenda taštičky miluje, dává si do nich své poklady, ale tak nádherné nemá a já neumím šít.

Zuzana řekl(a)...

Mate krasny blog. Zakka Sew Along sleduju celou dobu a vubec jsem netusila, ze se sije i v Cesku! Obdivuju, ze se vam do vsech tech projektu chtelo a gratuluju k vyhram, ja taky soutezim vsudemozne, ale jeste jsem zadne latky nevyhrala, asi musim vic koukat po ctyrlistkach :)

vexa řekl(a)...

Ráda bych Jendovi nějakou spíchla, ale momentálním tempem to vidím tak na vánoce.

vexa řekl(a)...

Díky a přeju ať se taky zadaří.