..

..

Stránky

pátek 21. září 2012

Dárek/Giveaway


Mám tu pro vás při pátku malý dárek. Můj blog sleduju přes 100 čtenářů a tohle je takové malé poděkování a oslava v jednom. Nešlo si nevšimnout, že jsem poslední týdny šila podle knížky Zakka Style. Můj nejoblíbenější projekt z celé knížky ja domečková taštička. Pokud se vám líbí, tak tato trpasličí verze může být vaše.

Here's little giveaway. To celebrate 100 followers of my blog I decided to sew my favorite project out of Zakka Style book. If you fancy this midget version house pouch it can be yours.



Ráda bych poděkovala všem co si najdou chvilku a napíšou, když se jim něco líbí. Je to pro mě určitá zpětná vazba a povzbuzení do dalšího tvoření. Ani kritickým ohlasům se nebráním, takže směle piště. Jediné co musíte udělat, je napsat jakýkoliv komentář pod tento článek. Uzávěrka je v neděli tj. 23.9.. V pondělí vylosuju jednu z vás, zastavte se tu tedy a ujistěte se, že na vás mám kontakt. Hezký víkend všem!

I would like to thank to all who post any comments. It's kind of feedback for me and you know how great it is when somebody stops by. I'm open to critics as well, any input is a good one. You can comment on my English too :-) It might be crap sometimes. So all you have to do is to leave any comment on this post. This giveaway ends on Sunday 23rd. On Monday I will draw one lucky winner. Stop by and make sure I have a contact on you if you'll be the lucky one. Have a great weekend!
 
Svoje štěstí můžete také zkusit u Moniky, čeká tam na vás papírové překvapení. 

38 komentářů:

Klára řekl(a)...

Jsi pokušitelka :-)) Já mám knížku na stole a ještě jsem si ji pořádně ani nepročetla :-)

demael řekl(a)...

Vexi, tvé výrobky jsou všechny úžasné a hlavně se mi líbí, že jsou většinou jednoduché a přitom tak propracované. A také si moc ráda čtu tvou anglickou verzi. Já bych to dohromady nedala, ale přitom tomu krásně rozumím.

Kuře řekl(a)...

Tak já sem chodím nakukovat v domnění, že mě nikdo nevidí a ono je nás tady šmíráků hned sto a ty o nás víš, jo? Já obdivuju hlavně to, jak děláš všechny projekty. Nějak se neumím dokopat dělat něco, pro co nemám přímé uplatnění.
Jinak domečky jsou všechny pěkné, ale mně se líbí nejvíc právě ten trpaslíkový, asi proto, že mám ráda červenou.

Lensy řekl(a)...

Také sem chodím moc ráda, krásné kombinace barev lahodící oku, zvedající náladu a spousta nápadů. Je tu moc fajn. A domečky? Další kouzelný nápad pro radost. Ať se dál daří. Lenka

Rosse007 řekl(a)...

No ten trpaslíkový je úžasný!!! Já se na tu zakka knížku budu muset taky podívat, zatím jsem ji nikde neviděla. To máš z bookdepository nebo se dá koupit i v čechách?

Lenyka řekl(a)...

Mě se tady jednoduše moc líbí :-) A oceňuju někdy lehce ztřeštěné a odvázané nápady :-) Len

Katarina řekl(a)...

Veľmi rada v poslednej dobe nakúkam do tvojho blogu. Zakka sú totiž moje obľúbené projekty! Momentálne veľmi šiť nestíham, takže by mi tá taštička urobila nesmiernu radosť :)

plchotka řekl(a)...

Fandím Vám. Děláte krásné věci a je skvělé, že s námi o to podělíte :-) Krásný víkend ze středu Prahy! Petra

Anonymní řekl(a)...

Tak se musím přiznat, že tvoje šití podle Zakka Style jsem sledovala s velkým zaujetím a ráda se na tvoje stránky vracím:) Jen jsem tu ještě nezanechala žádný komentář, ale tvoje taštička je tak hezká, že jsem nemohla odolat:) Těším se na tvoje další šití! Hanka

Anonymní řekl(a)...

Vexi, jsi šikulka,obdivuji Tě, jak to pěkně stíháš a trošku, i když v dobrém samozřejmě, závidím. Já téměř pověsila šití na hřebík...není čas. Taštičky ostatně jako vše se Ti moc povedly. Zdravím z Jaroměře a snad někdy zase na viděnou i v reálném světě nejen v tomto virtuálním. Petra

Elentari řekl(a)...

Velice ráda si prohlížím blogy tak šikovných lidiček, jako jste vy. Někdy mě to inspiruje, někdy jen lovím čelist u podlahy, jak tak krásné věci vznikly a jaká s nimi musela být práce. Na Vás jsem narazila asi před třemi dny a určitě Vás budu sledovat zrakem ostřížím i nadále :)

vexa řekl(a)...

Díky, mám ji z bookdepository.

vexa řekl(a)...

Oficiálních čtenářů je teď 103, toto info najdeš v pravém sloupečku, jak tam jsou ty malé fotečky jiných uživatelů. Kdyby nebylo toho společného šití, tak bych se do všech taky nepustila :-) Tak hodně štěstí v losování.

The Patchsmith řekl(a)...

I think your English is excellent - the fact that you use 'crap' in the right context shows it is good. I love your little Zakka house. I made the larger version but would love to win this little sweetie. You are very talented - such neat sewing. Also to have 100 followers is such an achievement. Whatever you are doing, keep doing it - it obviously works.
xx

Amelie řekl(a)...

nádherné domečky, miluji puntíky a Jenda zase miluje kabelky na drobnosti.

Anonymní řekl(a)...

Sleduju Vas blog rada smiruju to jako anonymni uzivatel, stale jsme nedtihla si zadny blog zalozit :(Hlavne Zakka projekt zaujal. Hodne elanu do dalsiho tvoreni. Bara

Anonymní řekl(a)...

Vexi, myslim, ze tech pravidelnych ctenaru bude vyrazne vic - patrim mezi ty, kteri se nikam neprihlasili a pritom si nenechaji ujit jediny blog. Priznam se jeste k jedne veci - trpaslici latku mam doma a nektere z tvych projektu jsem (s prominutim) okopirovala skoro do detailu. Premyslim i o koupi knizky Zakka :-) Jsi pro me velkou inspiraci.

vexa řekl(a)...

od toho přece blogy jsou, inspirovat se navzájem, takže jakýpak prominutí a kopírování. jsem ráda! jen mi napiš nějaký jméno nebo přezdívku pod čím si tě mám dát do losování :-)

Monika řekl(a)...

Jéééé, to je paráda.....:-D Všechny Tvoje věcičky se mi líbily. Tahle taštička je opravdu parádní kousek, tak třeba budu mít štěstí. A ty zase u mne....:-D

Korfela řekl(a)...

Ola ola ... ty jsi číslo Vex ... ale je milé to zkusit ... víš ... a v poslední době, když doma něco šmudlím, tak si na tebe vzpomenu ... na čem právě pracujeme ... ;-) pohodový víkend ju ...

Veronika Š. řekl(a)...

Nedá mi to nepřipojit se ke komentářům a soutěži o moc krásnou trpaslíkovou taštičku. Dokonce jsem se přidala i k oficiálním čtenářům blogu, i když "natajnačku" :-) ho čtu už dlouho. Moc se mi líbí jeho pojetí. Obdivuji Tvé soustředění a nalézání času na šití a zdobení, zvlášť když jsi na mateřské. Tento úděl sdílím, takže vím, jak je to těžký úkol. Sama mám problém v dokončování svých vizí a projektů, takže v tomto jsi mi inspirací. A ještě jedna poklona, a to Tvé angličtině, blog tím dostává další rozměry. Tak ať se Ti daří, VS

Misa řekl(a)...

Tak jsem 104. pravidelnym ctenarem :-)

Anonymní řekl(a)...

domecky miluju taky a diky Marina skupine sleduji tvuj blog pomerne pravidelne, jsem i mezi ctenari, ale moje konto je nejak bloknute a potvora me uz delsi dobu neposloucha. ale kdyz jde o darek, tak se mi sem snad podari neco vlozit ... abrakadabra ... musim trochu carovat ;)
z Norimberka zdravi anonymni anyna ;)

Kuře řekl(a)...

Aha, já tam teď nevidím ani ty fotečky, ani číslo. Možná je to tím, že sem nakukuju vždy, když písneš odkaz na Facebook - Marinky a nemám tě nijak ve sledování. Takže jsem tu nejspíš načerno a nejsem zahrnuta mezi tu stovku. Dáša

Monika Hrubá řekl(a)...

Já obdivuju všechny domácí šikulky, které umí vytvořit něco tak krásného. To pak mají o dárečky postaráno a můžou trávit Vánoce s tím krásným pocitem, že darují něco vytvořeného s láskou, a ne jen první věc, která jim crnkla před nosem. Já zvládám jen výrobky z fima, ale možná se pokusím i o něco podobného :-) Jsi šikulka.

Mia-quality řekl(a)...

Boze muj, sem jsem nemela vubec chodit, to je clovek hnedka v depresi, takovy nadhery tady!!!!

Anonymní řekl(a)...

Vexo, nejsem u žádného blogu přihlášená, takže čitatelů budeš mít asi více. :-)Zakka mně původně neoslovilo. Až s tebou. Líbila se mi celá ta akce, líbily se mi tvé výrobky, kterými jsi mě stále provokovala. Olivia

Eva Jehličková řekl(a)...

Krásný domeček a s trpaslíkama super nápad! Jsi hrozně moc šikovná a nechápu,kde na to šití bereš čas. :)

sunny řekl(a)...

Su tu vzdy krasne veci. Obdivujem vsetky usite veci.:) fakt nadhera

sunny řekl(a)...

Su tu vzdy krasne veci. Obdivujem vsetky usite veci.:) fakt nadhera

Gill řekl(a)...

I think your English is very good! I've been reading you for a while - I found you via a comment you left on a zakka project!I love your house pouch!

Celtic Thistle řekl(a)...

Your pouch is lovely and congratulations on 100 followers too!

PaB řekl(a)...

Domeček pro trpaslíky:)) ....skvělý!

Jsem zvědavá na Tvý šitíčko z vítězných látek a nezapomeň se pochlubit!

A mimochodem, copak to je za látku, která tvoří modrou stříšku na domečkové kapsičce? ...ta semi moc líbí!

vexa řekl(a)...

O látkách moc přehled nemám, ale tohle je Joel Dewberry - Herringbone in Pond.

Debra řekl(a)...

I know i missed the giveaway. Its a beautiful pouch. Very sweet

Debra řekl(a)...

I know i missed the giveaway. Its a beautiful pouch. Very sweet

Sandra :) řekl(a)...

I know the giveaway is over - I just wanted to tell you that, as usual, I think you did a wonderful job - you always come up with such fantastic ideas to make each of your bags so cute and different - I love the little "gnome"y figures! A red polka dot roof is just perfect for any house, lol! BTW - your English is excellent - I never have any trouble understanding what you're saying :)

Andreya řekl(a)...

Já to se svým strojem a šitím bohužel už vzdala. Takže to by u nás bylo radosti, kdyby se mi podařilo mít štěstíčko při losování. Adélka je kabelkomaniačka.:-) Asi po mamince. Tvoje šití je nádherné, tuto úžasnou domečkovou záležitost nevyjímaje.

Krásný den a moc díky za soutěž
Andrea