..

..

Stránky

úterý 17. července 2012

Stuha/Ribbon wk16

Společné šití je zábava. Projekty nešiju dopředu, protože se ráda nechám inspirovat. Každé pondělí někdo napíše článek o tom co se bude šít. Toto pondělí to nevyšlo a je hrozně zajímavé sledovat jak si s tím ostatní poradí. První co textilní stuhu došila od tohoto projektu ostatní zrazovala a tak jsem začala vymýšlet vlastní variantu. Nebyla jsem jediná a už se objevily další dvě. A to je senzační! Tohle mě na tom fakt baví a je to i jeden z důvodů proč se této akce účastním. A to je teprve úterý! Jsem strašně zvědavá co, kdo ještě do neděle vymyslí.

Zakka Sew Along is fun. I don't do my project prior. I like to get inspired each Monday. This Monday did not work out and it is even more exciting how others handle the project. First the Patchsmith warned us. Than Linda made her way and also Simone. That is fantastic! This is what I like the most and I'm glad to be part of it. It's only a Tuesday and I bring you third alternative to this project. Isn't it great? I wonder what others come up with till Sunday.
Pokud se vám moje varianta zalíbila, můžete si ji vyrobit. Postup jsem nafotila a tady je malý návod.

I have put together little tutorial if you are interested in this alternative (lazy version). No threads everywhere, I promise :-)



5 komentářů:

The Patchsmith řekl(a)...

Am loving this - it is so much neater than my 'thready' ribbon. Excellent contribution. I too am loving how everybody is finding their own way through this week's project.

Anonymní řekl(a)...

You really said it all. And in two languages! Great job and tying this around the gift of a quilt is just icing on the cake.
Linda F.

Debbie řekl(a)...

This is great - off to read your tute. Thanks much for sharing!!

PaB řekl(a)...

Ty jedeě jak drak, Vexi:))

PaB řekl(a)...

Ty jedeš jak drak, Vexi:))