..

..

Stránky

neděle 15. července 2012

Zrcadlo/Mirror

Chtěla jsem holkám pořídit zrcadlo, ale bála jsem se o jejich bezpečnost, proto jsem zvolila magnetickou fólii. Původní představa byla teda úplně jiná. Mělo být větší a přímo na zdi. Zjistila jsem ovšem, že fólii je nutné nalepit na absolutně hladký povrch, což naše zeď není. A tak poškrábaná magnetické tabule dostala nový kabát a vzniklo blejskadlo. Magnety na ní pořád drží. Odraz není tak čistý jako z pravého zrcadla, ale holkám se líbí.

I wanted some mirror for the girls but I was worried to get the real thing. That's why I choosed the mirror effect foil. My idea was a little different but I found out that it can't be placed on the wall as it needs totally flat surface. Oh well, I used the scratched magnetic board which we already had. The reflection is not perfect but very shinny and the girls like it. The foil is not too thick so the magnets still work.


Kus fólie zbyl, tak jsem vystříhala Barbie logo a pár hvězd a přidala do pokoje trochu toho lesku. Ty barevný kolečka tam máme už dlouho, tak to chtělo malou změnu.

I cut out some Barbie image and stars to add some more shine to girls room. We had those color circles for quite some time so I gave it a bit upgrade.

Žádné komentáře: