..

..

Stránky

středa 11. července 2012

Rozkvetlá/In Bloom

Pomalu, ale jistě realizuju svoje plány. Z 5 mám hotové 4, hurara. Tentokrát jsem se držela střihu a nic jsem neupravovala (MQ12/2011). Uvnitř jsou malé kapsičky na jedné straně a jedna velká na zip na té druhé. Občas mám problém sladit zip s použitou látkou, tentokrát to klaplo na výbornou.

I'm going step by step towards settled plans. I made 4 out of 5. This time I followed the pattern without any additions. There are small pockets on one side and large zipper pocket on the other. Sometimes I'm having hard time to choose the right color of the zipper but this time worked out well.





Fotila jsem na plotě k sousedovi a možná si všimnete slunečnic v pozadí. Je to krása, když takhle kvetou. Přidávám ještě pohled shora. Když se ráno rozespalá podívám z okna, v hlavě mi probleskne tahle stará písnička.

I was taking the pictures on our neighbor fence. You might notice some sunflowers in back. There is field of sunflowers behind our backyard. It's so pretty. The last picture is our view from the window. When I see this in the morning this old song comes up to my mind.



1 komentář:

Korfela řekl(a)...

Vex ... to je nádhera ... povedla se a už se těším dál ... a slunečnice kvetou i u nás ... máme tu velké krásné pole ... posvátná úcta je netrhat ...