..

..

Stránky

čtvrtek 26. července 2012

Pytlík/Linen bag wk17

Jednoduchý pytlík ozdobený aplikací. Střih a styl jsem si trochu upravila. Součást společného šití podle knížky Zakka style. Pro porovnání vyfoceno i s pytlíkem z knížky, který tak úplně neladí mému oku. Mám ráda, když je vše sladěné a tohle na mě bylo trochu moc. Křížkovou výšivku jsem nahradila jen ručním prošitím na pár místech. Namísto knoflíku jsem našila suchý zip. S pořádnou čokoládou uvnitř poslouží jako univerzální dárek pro jakoukoliv příležitost.

Simple linen bag with applique made out of yummy chocolate panel. Part of Zakka Sew Along. I changed the pattern a bit, used only one rectangle instead of two. I like when things match so the style shown in the book was not really my taste. Instead of cross stitching I hand stitched few chocolate pieces. I used velcro for the closure. Once I put some real chocolate in it, it'll be fine present for any occasion.



9 komentářů:

Lenka - Nej šicí stroje řekl(a)...

Mňam :)

Janusa řekl(a)...

Moc hezký pytlík, na tajnou čokoládku jak dělaný ;-))

VOULEZVOUS řekl(a)...

nádhera

Monika řekl(a)...

Překrásné....úplně vidím, jak v něm bude nějaké čokoládce dobře....:-D

lila řekl(a)...

veľmi pekné, brala by som aj bez čokoládky :-)

AMA_tér řekl(a)...

krásný pytlík, ten lahodí i mému oku a nejen jemu... :-)

Sandra :) řekl(a)...

Oh my - using a panel is a great way to do that bag --- you're really doing so well at Zakka'ing along! I haven't done any of the projects since the first couple - too many other irons in the fire!

I think I have some smallish panels downstairs - I should pull them out. I've pinned your bag as a reminder to myself :)

PaB řekl(a)...

Tak tohle je moc milý nápad!

vexa řekl(a)...

Holky díky moc! Jsem ráda, že se líbí :-)