..

..

Stránky

sobota 14. července 2012

Operace/Surgery

Dneska bylo větrno, tak jsme vytáhly draka. MiniMe s ním pobíhala po zahradě a docela se vyřádila. Jenže jak ji drak xkrát spadl na zem, středová tyčka protrhla látku a vylezla ven. Musely jsme tedy operovat.

It was quit windy today so we decided to fly a kite. MiniMe was running around the garden and she seemed to enjoy it. As the kite was bumping to the ground number of times the center stick went through the fabric and made a hole. Operation was urgently needed.


Asistentka připravila pacienta, zatím co druhá asistentka vše bedlivě sledovala. Pak ještě provedla pár vyšetření a vše dobře dopadlo. Pacient přežil a má krásné stehy, vybrala jsem nit co mu jde báječně k pleti.

My assistant prepared the patient while the second assistant carefully watched. She made few examinations and the surgery went fine. Patient survived and has some fabulous stitches in matching color.


Když byl ten operační den, tak jsme vzaly ještě jednoho pacienta. Tentokrát jsem použila dovozový materiál z číny, takže bych to nazvala pravou čínskou medicínou. Jak je vidět na záznamu, pacientka se po celou dobu zákroku usmívala a to i přesto, že jsem musela vzít kleště a propíchnout jí skrz na skrz. Po operaci má pěkný steh na obou stehýnkách a pár uzlů mezi nožkama. Ideální to není, ale lepší než být jednonohá.

As the operation day was on we took another patient. I have used some Chinese material so I would call it real Chinese medicine. As you can see, patient was smiling the whole time of procedure. Even though I had to take the pliers and sew all the way through. She's got nice stitch on each leg and couple of knots between her legs. It's not perfect but better that having only one leg.


2 komentáře:

Klára řekl(a)...

:-D Škoda, že autíčka taky nejdou takhle operovat :-D

Jana Cingr řekl(a)...

:DD
Super reportáž!