..

..

Stránky

neděle 8. července 2012

Flaškovník/Bottle Holder

A je tu neděle a jako obvykle jsem šila další projekt podle knížky Zakka Style až dnes. Dost jsem si to zjednodušila a ušila pouze z jednoho kusu látky, ale copak jsem mohla rozstřihnout princeznu? Místo popruhu posloužil pásek. Není to úplně Zakka styl dle návodu, ale spíše hrc frc halabala.

Every Monday when I see new post of Zakka Sew Along I promise myself to start earlier than Sunday. Guess what? Once again I made my project on Sunday evening. I made it real simple. Only one piece of fabric but I couldn't cut into that princess, could I? I used belt instead of making straps. I'm kind of lazy. It's not really Zakka this time. It's more quickie negligent style which is totally me.
Nahoře jsem nechala nesešitý kousek švu, aby bylo možné protáhnout tkanici. U někoho jsem viděla všitý celý díl s tímto stahováním, tak jsem si to přizpůsobila. Nevím už kde to bylo, každopádně díky za inspiraci! Výraz flaškovník jsem pochytila u cingrlat. Pokud se u nás osvědčí, přidám ještě na přední díl kapsičku, to jsem dneska viděla tady. Na dně se skrývá překvapení v podobě Sněhurky :-)

At the top I left unsewn seam to put string in it. I saw something similar somewhere but there was separate piece of fabric. If I ever make another one I'll put little pocket on the front. Thanks for inspiration to Amy. There is surprise on the bottom - Snow-white! No doubt that my version is for little girl.


3 komentáře:

Simone de Klerk řekl(a)...

Love your version! So sweet.

Mery13 řekl(a)...

Jeej, tak to je veľmi milunké :-)krásne...

Amy DeCesare řekl(a)...

So charming, and the bottom is fantastic...Snow White is my favorite princess!