..

..

Stránky

pátek 22. února 2013

Hybrid


Dneska tu mám jeden hybrid. Původně jsem začala šít podle tohohle návodu, ale na závěr jsem to změnila a použila tento - klik. Je to celé trochu menší než bych si přála, ale na zkušební vzorek to ujde. Před časem se konalo společné šití té taštičky na 3 zipy, mrkněte na flickr, je tam spousta variant.

I started a triple-zip pouch but ended up with hybrid as I used the makeup bag tutorial as a finish. There was SAL running lately and you can check out all the different variations on flickr. I simply had to try it as well. It's a bit smaller but good enough for trial.

Vešlo se do ní docela hodně. V nejmenší kapsičce je telefon, v prostřední jsou klíče a doklady od auta a v té hlavní peněženka a kapesníky. Takový pidi organizér. Celé se to dá někam pověšit anebo nacvaknout do kabelky. Pro tento účel jsem si tam udělala poutko s kroužkem na konci.

It's actually small organizer. My wallet, pack of tissues, car keys and papers plus my phone all fits in. Quite a surprise to be honest. It can be hung anywhere or securely attached to the inside of big bag. For that reason I added little strap inside my Locked and Loaded bag.

9 komentářů:

Dagmar řekl(a)...

Krásná taštička, moc by se mi hodila. Ale neumím anglicky. :-( Pěkné tvoření. :-)

Korfela řekl(a)...

Teda holka .. moc pěkné a zipy jsou zipy, vše na svém místě ;-)

vexa řekl(a)...

Díky. U návodů je spousta fotek a opravdu to není složité. Pokud by bylo potřeba ráda poradím.

Sandra :) řekl(a)...

I really like what you did with that bag!! My only attempt at the triple zip bag wasn't totally successful so I haven't made another - I like how you changed the bag up!

sedmives řekl(a)...

Miluji Tvé návody. Je to vždycky výzva.

Calenndula řekl(a)...

Věruško, máš ty tašky i tuhle taštičku krásné. obdivuju, jak to vypadá precizně. snad se mi toho taky někdy podaří dosáhnout, či spíše se aspoň přiblížit, jo, to by stačilo :)
a jsi šikovná, jak používáš internetové návody, jak je umíš najít.

Debbie řekl(a)...

Oh this turned out great! Love your handle addition and how nice it coordinates/fits with your larger bag!

The Patchsmith řekl(a)...

What a handy little pouch. You can just lift it out of one bag and put it in another. Very clever and nicely done, as always.

Calenndula řekl(a)...

děkuji za moc milou odpověď, kterou tu nevidím, ale pamatuju si :), přišla mi na mail. chtěla bych mít taky v komentářích možnost odpovědět, ale nějak to neumím nastavit. a že tomu, komu odpovídáš, to přijde ještě na mail, to je zázrak techniky! mě vůbec nepřekvapuje, že ty si s tím tak dobře rozumíš. asi bych se měla inspirovat!