..

..

Stránky

neděle 3. února 2013

Barvy/Colors


Nevím, kde začít. Hrozně ráda vyměnuju a tak když mi přišel dotaz od jedné čtenářky na látku s trpaslíky, navrhla jsem, že ještě mám a vyměním za odstřižky. Odstřižky od jiným mám hrozně ráda. Představuju si co z toho dotyčná asi ušila. Taky se člověku do ruky dostanou vzory a barvy, které by si běžně nekoupil. To, co mi tento týden přišlo mi ovšem "vyrazilo dech". Spousta krásných látek a ty barvy! Jsem nadšená a musím se s vámi o tu krásu podělit.

Where do I start? I love trading. I love the idea you give away something you don't need yourself but somebody else has a use for it. One of my readers asked me about the gnome fabric. I made quite a few projects out of it last year. As it is only local, no brand no name I offered trading for scraps. This week I received the surprise package and I'm still very excited and happy and I can't believe it! Check out those pretties and colors! These are very generous scraps and BIG THANK YOU is going to Lynn! When I window shop I always look at rainbow bundles and now I have one! Whoo hoo!

K tomu všemu ještě přihodila pár dalších kousků. Vše bylo krásně zabalené a já jsem štěstím bez sebe. Tahle výměna tedy rozhodně stála za to!

On top of that she added few more pieces. Check the size of my hexies. Oh yes, these are very generous scraps. What a trade! Once again, thank you so much Lynn.

Tak to je nejnovější přírustek do sbírky. Už si tu vymýšlím a plánuju, ale nejdřív musím dodělat pár rozdělaných věcí.

So that's the latest addition. I'm dreaming and planning already but I have to finish few projects first. Let's have one last look. Pretty, pretty, pretty. Love it!
 
 
 


10 komentářů:

Katarina řekl(a)...

Wow, ticho závidím! Úžasná výmena.

MsMidge řekl(a)...

Lovely!!!

Olive řekl(a)...

tak ta duhová sada je fantastická. To by se mi taky líbilo.

audrey řekl(a)...

Ooh! Those look fun!

Katka řekl(a)...

Tak to je krása... Když to tak vidím, tak ty moje zbytky byla tedy hrůza... ;-) To abych to časem zase napravila... ;-) :-)))

Lendule53 řekl(a)...

Ty duhové batiky jsou překrásné!!!!!!!!!!!!:o)))

The Patchsmith řekl(a)...

You are going to have a lovely collection of hexies. It is lovely to trade - you should receive another little package very shortly.

jamala řekl(a)...

fantazie... j.

Lynn řekl(a)...

So glad you suggested a trade!

Sandra :) řekl(a)...

Gorgeous scraps - especially that rainbow of candy in the top picture! Scraps are eye candy - definitely not something to be thrown away, but something to be saved and admired and USED, lol!