..

..

Stránky

neděle 10. června 2012

Organizér/Zip organizer

Opět na poslední chvíli dodělaný projekt z knížky Zakka Style. Více o Zakka Sew Along najdete zde.

Just finished my Zakka zip organizer. Oh well, not sure if I ever make another one.

Nebyla jsem si jistá jak budu rozumět návodu. Taky jsem poprvé pracovala s Decovilem. Na přední stranu jsem musela přidat oranžový proužek, protože po rozstřižení a přidání zipu jsem skončila s kratším dílem  než byl ten vnitřní. Stříhala jse podle návodu a tam se s tím nějak nepočítalo. Taky jsem přidala podšívku do kapsiček a tak jsem ve finále měla hodně vrstev k prošívání. Skoro se mi to nevlezlo pod patku, ale stroj to prošil v pohodě. Není bez chyby a vážně nevím jestli se někdy pustím do něčeho podobného. Chvílema jsem ho chtěla zahodit.

I wasn't sure if I'll understand the pattern. I had to add that orange stripe to the front as I ended up with shorter piece that the interior one. I also felt like the pockets need its lining so I ended up with many layers to be sewn together. It almost didn't fit under the foot but the machine went through it nicely. Not everything is perfect; I'm not as precise as I should be. I'm glad I finished it but believe me I wanted to through it away few times :-)




6 komentářů:

Korfela řekl(a)...

Vypadá báječně ... člověk by neřekl, že to tak nemělo být ... je vkusný, krásný

Finding Fifth řekl(a)...

Vera...well done for persevering. I hear this one was difficult. I think the orange stripe adds character to the front.

mary moon designs řekl(a)...

Love the elephant fabric
and your binding looks awesome

Anonymní řekl(a)...

This is adorable! I really like the added orange strip, looks like it was part of the original design! Beautifully sewn!

Anonymní řekl(a)...

This is adorable! I really like the added orange strip, looks like it was part of the original design! Beautifully sewn!

Ajka-AllaK řekl(a)...

Je úžasný! Som rada, že si sa rozhodla ho nezahodiť ;) a časom zabudneš a pribudne určite ďalší ;)