..

..

Stránky

středa 13. června 2012

Lekníny/Water lilies

Když jsem viděla na netu tyhle lekníny, bylo mi jasný, že je musím zkusit. Konečně jsem se k tomu dostala a jsem moc ráda. Dělají nám parádu na polici v obýváku. Takové malé bezúdržbové jezírko.

When I saw these water lilies over at Shape Moth I knew I had to make them. Here's my version of them. It's new decoration for our living room shelf. Little pond I don't need to take care of.
Nejsem velký fanda modré a tak jsem žádnou vhodnou látku doma neměla, použila jsem tedy již dříve rozstříhané rifle. Rubová strana vyhovovala mojí představě lépe než ta vyšisovaná lícová. Na věnci jsou lekníny jen připíchnuté, takže později z nich může být třeba brož.

I'm not a big fan of blue color so I couldn't find any suitable blue fabric in my stash. I used some scraps of old jeans. The wrong side fits better to my idea. I have only pinned the water lilies to the wreath so it can easily become a brooch in near future.
Chcete si tento věnec taky vyrobit? Není problém. Na věnec jsem použila střih z Mariny 12/2010. Návod na lekníny najdete zde.

I used magazine pattern for the wreath and here's great tutorial for the water lilies.

Linking up to Summer Sewing Contest.

2 komentáře:

Dadouch řekl(a)...

Máš to nádherné!!!

Lenka řekl(a)...

Tý brďo! To je dobré!