..

..

Stránky

pondělí 10. června 2013

Novinky/News


Tak je na čase vyhlásit výherce, protože vás bylo celkem 27 rozhodla jsem se udělat klasický losování z klobouku. Nejdřív mi pomáhala moje růžová asistentka, ale pak přiběhla ta živá a já měla co dělat, abych ty její rychlý prstíčky stihla vyfotit. Výherkyní se stává PaB. Gratuluji!

Prošla jsem si všechny písničky a byla to zábava. Děkuji všem, kdo napsali. Někdy si to zopákneme! Jinak je vás stále hodně no-reply. Většinou se takové odpovědi vyřazují, tak pozor na to. Kdo si to chce přenastavit (vřele doporučuji), mrkne SEM. Co se hudby týče, tak nemám vyhraněný styl. Je pravda, že české věci spíš neposlouchám a řídí se to hlavně podle nálady. V poslední době mně hodně baví Olly Murs, všechny jeho 3 alba, poslouchám je hlavně večer když šiju. Jsou tam příjemný cajdáky o lásce i melodický kousky, prostě všechno co mají holky rády. Ještě přidávám tip na něco nového. Za nedlouho vyjde 3 album skupiny White Lies a do éteru vypustili malou ochutnávku viz. níže. Druhé video co přidávám je písnička, kterou si ráda čas od času poslechnu i přesto, že tuhle skupinu běžně neposlouchám, tahle se mi moc líbí a můžu si ji hrát pořád dokola.


It's time to announce the winner. I wanted to do the old fashioned draw from hat. At first my pink assistant was helping me out but the alive one came quickly and took over. It wasn't easy to take a photo of her. Those little fingers are fast! It says PaB - congrats!

I thank you for all your tips. I listen to them and it was fun. I'm a bit moody person so I listen to all kinds of music. I'm not really dedicated fan of anybody. Lately I'm hooked on Olly Murs. There is something about this guy. My colleague (male) would call this kind of music "chicks music". This is the ultimate chicks music, lol. Anyway I want to point out latest song from White Lies. In my opinion it's great and I'm looking forward the new album which will be released soon. Plus one song I would call my all time favorite. I don't have any albums of this band but I just love this song. I can play it over and over again.

White Lies - Getting Even



Dave Matthews Band - Crush

 
 
O víkendu jsem si vymyslela, že si založím další blog, kompletně v angličtině. Pro vás tady se nic nemění. Dál budu dávat odkazy na návody a sdílet projekty na kterých pracuju. Není tedy potřeba sledovat oba blogy. Články sice nebudou totožné, ale fotky určitě. Taky asi nebudu psát ve stejný den na oba blogy. Sama ještě přesně nevím. Jen tu angličtinu přesunu jinam.
 
This post got me thinking about where do I want my blog to go. I decided to separate the Czech and English version. I really do enjoy all kinds of linky parties and SALs and I feel like I'll be better off with English only. I have also joined the bloglovin. So much easier to keep a track of the blogs I like to read. What does that mean for you? I would recommend you to follow the new blog. I won't be translating my posts here since it'll be mostly sum up of what I do over at Negligent Style. I'll use the same pics but I want my local girls to know more what's going on in the English world, not all of them speak English therefore I need to use a lot more Czech around here. I want to encourage them to take part of some challenges etc. It's all under construction but I'm working on it. I'll be glad if you stay in touch.


4 komentáře:

PaB řekl(a)...

Jéé, no tak to gratulace veliká, Pavlínko:o)

...a omlouvám se za vyfouknutí krásného domečku případným čekatelkám! Holky, já snad poprvé v životě něco vyhrála!

Děkuju, Věrko i malým pomocnicííím!!!
Pavlína

Sandra :) řekl(a)...

Awwwwwwwwwwwwww your assistant is such a doll - I wish I had an assistant like that - mine are more likely to spill beer on things, LOL!

Katarina řekl(a)...

Pavli, gratulujem! :)

Korfela řekl(a)...

jé Pájo gratuluji ... ;-)