..

..

Stránky

pátek 14. června 2013

Lodička


Pátek! Blázni mají svátek! Já se rozhodně řadím do jejich řad a tak slavím dokončení jedné rozdělané kupičky a i něčeho nového. Tak tady je, papírová lodička v celé své kráse. Když jsem s ní začala, tak jsem moc nadšená nebyla. Použila jsem moc velký potisk a z rubové strany se mi to líbilo víc než zepředu. Zvýraznila jsem prošití bavlnkou a výsledný efekt to rozhodně vylepšilo. Inspirací mi byla fotka na pinterestu, kde místo kůže byla použita krajka.


Při šití po kůži jsem měla zespodu patky nalepenou izolepu (scotch tape) a šlo to jako po másle. Ve finále jsem spokojená, ale časem chci udělat i tu jednobarevnou verzi. Samozřejmě nesmí chybět ladící střapec na zip a puntíky.



Posledně jsem psala o Modern Mini Quilt Challenge, což je soutěž, kde jde hlavně o to zkusit něco nového v malém rozměru. Rozhodně doporučuju nakouknout! Parádní kousky tam jsou. A co jsem vymyslela já? Povlak na polštář. Nápis LOVE jsem udělala stylem trapunto a pak jsem hustě dokola prošila. Z výsledku jsem nadšená. Jednoduché a efektní co říkáte?



Něco vám to připomíná? Ano stejný motiv jsem použila už dřív na podkafíčko. U nás tedy podložku pod mobil. Inspirace z videoklipu, který taky přidávám. Hezký víkend všem!

13 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Nádhera. Tak precizní a čisté... Nejdřív jsem se rozplývala nad taštičkou, ale polštářek mě dorazil úplně:-) Ten je skvostný!

pegyna řekl(a)...

chtěla jsem napsat přesně to stejnéj ako ma.ceska v příspěvku nahoře, tak abych se neopakovala ještě jsem objevila příspěvek na domečkovou deku - vypadá úžasně z těch sladkých balerínek, jsi vytvořila moderní blok
jen tak dál :)))))

El. řekl(a)...

Věrko, smekám, chválím, mlaskám, chrochtám, slintám, obdivuju...nádhera, nádhera, nádhera...já nestíhám šít...a jak to vidím, snad i dneska k něčemu na chvilkuu sednu...je to paráda. prostě paráda :o). Ten polštář je úchvatnej! krásné dny!Eliška

Zuzana řekl(a)...

Ten polstar je na nejakou prvni cenu! Krasa!

Ajka řekl(a)...

Jó, to pamatuju, to je ta kupička co se mi líbila:-))))

Věrka řekl(a)...

Věru, no tak to je super. Loďka u mě vede, ale ten polštář má velmi originální nápis.
měj se fajn Věrka

bezaz řekl(a)...

fuha, jedno krajsie ako druhe, kde na to beries cas a inspiraciu??? paradicka :)

Korfela řekl(a)...

Držém palečky kočulko ju ... ;-) ... Loďka je krásná, ale ten poltářek je epesní!

legato1958 řekl(a)...

Your pillow is gorgeous.... I love i!
And your zippered pouch is so elegant. You put everything together so beautifully!!

Susie

PaB řekl(a)...

Všechno nádherné, ale ten polštář prostě vyhrává na plné čáře!!!!

Katarina řekl(a)...

Hovorím WOW na obidve vecičky. Fakt krása, aj nápad, aj prevedenie. You are the best :)

Olive řekl(a)...

Ten polštář je úžasný. To jsi vymyslela fantasticky.

vexa řekl(a)...

Díky holky!