..

..

Stránky

neděle 2. června 2013

Jay-Cyn Designs for Birch Fabrics


Měsíc květen byl pro mně vážně výjimečný. Na poslední chvíli jsem se zúčastnila společného šití na serveru Sew Can She a můj spacák pro panenky skončil na čtvrtém místě. A tohle je cena, která mi dorazila. Půl yardový balíček látek Jay-Cyn Designs for Birch Fabrics. Díky tomu navštívili i můj blog a tak jsem mohla napsat článek, který poté uveřejnili na jejich stránkách. Nepíšu to proto, abych se vytahovala. Píšu to proto, abych vás motivovala! Chci hlavně ukázat, že má smysl účastnit se podobných akcí. Já teď dávám dokupy malou dárkovou akci i pro vás. Mám ráda ten koloběh, kdy něco dostanete a pak pro změnu něco darujete. Nebude to sice nic velkého, ale doufám, že vás moje trpasličí kreace potěší.


May was a very exciting month for me. I took part in Crazy quilt block SAL @ Sew Can She. I ended up as third runner up with my doll sleeping bag. Therefore I get to share my awesome prize with you. I received half yard bundle of Jay-Cyn Designs for Birch Fabrics. BIG THANK YOU to the sponsor Fabriworm. Due to this SAL I also got the chance to write guest post for Sew Can She. I mean how fun is that! I'd like to keep the circle of receiving and giving going so watch out for my upcoming giveaway. It won't be as fabulous as these fabrics but still pretty fun.


Látky to jsou velice jemné a příjemné, tak musím pořádně promyslet co z nich bude. Každopádně červen bych ráda věnovala hlavně všem těm rozešitým věcem a taky si odškrtla pár těch naslibovaných. Šití zdar! :-)


I'm not sure what pattern I'll use for these. I don't want to cut too much in it since I like the prints. Anyway I feel like I need to finish some projects first. I even made a list and put it on my board but I just don't seem to stick with it. I should really dedicate the month of June to all those poor UFOs. Wish me luck.


Linking up with Sunday Stash @ Finding Fifth. Congrats Fiona on you new linky record! Last week there were 21 of us showing off our additions. Come and join us!

20 komentářů:

Hanka řekl(a)...

Gratuluji! Ty jsi ale sikovna vcelicka :) Moc krasne latky jsi dostala a uz se tesim na to co z nich krasneho vykouzlis! :))

verpa řekl(a)...

Gratuluji! Také se občas nějaké akce zúčastním, ale ještě jem nic nevyhrála, tak uvidíme.

AmandaK@whatthebobbin řekl(a)...

I love the the cheater print!

Věrka řekl(a)...

Věru ty látky jsou moc krásné.
měj se Věrka

DeborahGun řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
DeborahGun řekl(a)...

Congratulations on the lovely fabric win! I have enjoyed seeing your beautiful work at the Easiest Sew Along Ever too this month :-)

Korfela řekl(a)...

Věru, gratulaceeeeeee ... oficiální ... jsi Dobrá ... motivace je velká ... ;-) držím palce dál ju.

Sandra :) řekl(a)...

LOL I saw the first picture in my blog reader and didn't realize it was a post from YOUR blog - as soon as I saw the picture I recognized the fabric and I was going to email you to tell you that someone else was featuring fabric you had won!

Crazy Canadians!! :D

Karen řekl(a)...

Congratulation on your win - they are lovely fabrics, i especially love the deer! It's a good idea to make a list where you can see it, I think i need to do that! :o)

Emily řekl(a)...

I love all of these prints!

Mareenchen řekl(a)...

Beautiful fabrics. I love Birch fabrics so much. :) Good luck with your ufos. x

Bella a Sebastian řekl(a)...

Moc ráda navštěvuji váš blog - a dnes velká gratulace. Když mi dáte adresu, přidám nějaké trpaslíky do vaší sbírky:-), ať máte z čeho tvořit a já se pak budu kochat..
D

Allison řekl(a)...

these fabrics are so beautiful, I love the colors. congrats on winning a prize for your doll sleeping bag!

Molli Sparkles řekl(a)...

What a wonderful win! That woodpecker is definitely a favorite. June and July are my catchup months too. Trying to get all of my UFOs done so I can start fresh!

Finding Fifth řekl(a)...

I love that colourway in this line and some of the prints are delicious. So lovely that your dolly sleeping bag won this.

Kuře řekl(a)...

gratuluju, už proto, že nás tak krásně informuješ si zasloužíš ocenění

Michelle řekl(a)...

Those fabrics are just gorgeous -- love the deer!

vexa řekl(a)...

Děkuji, je to moc milé. Já trpaslíky vyloženě nesbírám. Byla to jedna z prvních látek, kterou ráda kombinuju. Teď se chci hlavně soustředit na dodělání rozdělaného, ale časem třeba můžeme provést nějakou tu výměnu. Mějte se!

Bella a Sebastian řekl(a)...

Ano, určitě. Já jen, že tu látku kdysi tiskli u nás v Tibě a byla to celá serie. V podnikové prodejně se dal koupit metr za 29Kč. Já nemám kupičky, já mám banánovky:-) Mějte se krásně. D

PaB řekl(a)...

Jééé, tak ty jsou zrovna moc pekné, takže gratulace převeliká!!!

...a Věru, jestli to nebude tím, proč se neúčastníme, že nejsme s angličtinou kamarádi - ono než to všechno narveš do překladače, tak z Tebe to naladění vyprchá :o)