..

..

Stránky

středa 12. června 2013

Baleríny


Pamatujete na ty baleríny co jsem si přivezla z PPM? Chtěla jsem je jako obyvatelky do domečků na domečkovou deku. Původně jsem teda uvažovala o barevných domcích ze zbytků v různých odstínech, ale nakonec to dopadlo jinak. Potřebovala jsem si to vyzkoušet, ať má dušička pokoj. V plánu je 7 domečků a deka by měla být hotová do září, kdy se u nás budou slavit 7 narozeniny. Domečky doplní malé zahrádky a v nich kytičky, motýlci, no uvidíme. Konkrétní plán nemám, většinou tyhle věci měním a vymýšlím až když se pustím do práce. Taky asi přidám komíny, to musím ještě promyslet. Střih je podle knížky Modern Patchwork od Elizabeth Hartman a na její verzi můžete mrknout SEM.


Pro ty z vás, které si chtějí trochu zasoutěžit mám jeden tip. Právě probíhá Modern Mini Challenge. Do soutěže můžete dát podkafíčko, mini deku na zeď, polštář nebo deku pro panenky, kterou jste ušily během posledního půl roku. Samozřejmě můžete ušít i něco nového. Důležitý je nějaký moderní neotřelý design, který zaujme. Minimální rozměr  je 15,5cm x 15,5cm a maximální 61x61cm. Pro představu se můžete podívat na výrobky z minulého roku - ZDE. Nemáte blog nebo nechcete psát anglicky? Nevadí. Stačí fotku zaslat prostřednictvím flickru. Nevíte si rady jak na to? Napište mi, ráda vám poradím. Já zatím nic moderního nevymyslela a tak se pravděpodobně nezůčastním, ale jeden nikdy neví. Občas se rozhodnu na poslední chvíli.


A jak se daří kupičkám z mého stolu co jsem vám ukazovala minulý týden? No vcelku to jde. Dva projekty co vás nejvíc zaujaly jsou před dokončením a brzy budou i k předvedení :-) Dokonce i do té deky jsem se pustila. Vážně, nekecám, tady je důkaz:


Jo a pro ty z vás co nejste na FB mám tip na výprodej látek. TADY.

Are you looking for my usual English version? Well you better switch to my new all English blog. I see you there! Thank you.

10 komentářů:

Korfela řekl(a)...

to bude krásné ... je dobře, že jsi zvolila tyto domky ... vyniknou pak více ty detaily ... moderní a přitom jemné ...

ANNabeLL řekl(a)...

Ty jsi neskutečná :D .. deka s balerínami bude úžasná .. už teď je ten domeček kouzelný!

Jíťa řekl(a)...

Deka bude parádní, už se na ni těším

danku řekl(a)...

Deka vypadá moc pěkně... už jsem zvědavá na výsledek. Taky mám panel s balerínkama doma, chtěla bych ho na deku pro malou holčičku, tak uvidím, jak to o prázdninách stihnu.

barbara woods řekl(a)...

eautiful

barbara woods řekl(a)...

beautiful

Gizela řekl(a)...

To bude krásná deka, už se těším na výsledek.

PaB řekl(a)...

Ty baleríny jsou boží.... a koukám nechybí pro ně ani domeček:o)
Jéé a ta látečka s obrysy baráčků, moc hezký detail, nádherná látka!!!

bezaz řekl(a)...

Vexi, tie domceky ta nie a nie opustit :) pridavam sa k tesitelom na hotovu deku, oslavenkyna bude urcite v siedmom nebi :D

Katarina řekl(a)...

Tento projekt som objavila až teraz a je GENIÁLNY! Kolekcia Summersville (dúfam, že som to správne napísala) je k tomu úplne perfektná.