..

..

Stránky

středa 31. července 2013

Vánoční inspirace

Taky si každý rok říkáte, že si ušijete vánoční dárky o něco dřív než na poslední chvíli? Tak právě pro vás mám nějakou tu vánoční inspiraci. Co takhle jmenovky na dárky nebo snad polštář? Nebo pár perníkových postaviček na zavěšení? Dál tu máme ubrus s motivem dárků. A to je pouze inspirace v rámci jedné skupiny na flickru. Já u této příležitosti dala dohromady jednoduchou taštičku s motivem dárků. Dárky jsou dozdobené tentou stužkou. Vrchní část mašle jsem ručně přichytila pár stehy.


 
 

 

Shodou okolností dnes na jednom blogu začíná akce plná vánoční inspirace. Každý den lidi z různých blogů sdílejí svoje výtvory, tak jestli už jste v náladě, tak nakoukněte.

13 komentářů:

ANNabeLL řekl(a)...

V jednoduchosti je kouzlo .. Tvoje dárečky jsou krásnééé .. a teď jdu lustrovat ty odkazy ;-)

Katka řekl(a)...

Nestraš s Vánocema, já teprve v sobotu jedu na dovolenou... ;-) :-))))))
Taštička je krásná, moc se mi líbi. Věruš, kde kupuješ tu režnou látku, je fakt pěkná.

Olive řekl(a)...

Ty jsi akční. :-)Pamatuji si, že jsi o těchto vánočních akcích psala. Že bych vytáhla své perníčky z loňských vánoc. :-)

vexa řekl(a)...

:-) bu bu bu. Tyhle jsem určitě kupovala u Lady: http://www.patchwork-lada.cz/ Jsou to obyč české a myslím, že je najdeš i všude jinde.

Lendule53 řekl(a)...

Máš to kouzelné. A mě taky teprve čeká dovolená:o)) a vánoce ...to je táááák daleko:o)

Katarina řekl(a)...

Věri, geniálne! Úplne perfektný nápad s tými mašličkami :) Ani na chvíľu som si nepomyslela, že už začnem šiť vianočné darčeky. Ešte som nedošila ani tie letné projekty :)))

Katarina řekl(a)...

A zabudla som napísať, že si neskutočná s tým, ako sa načas zapájaš do všetkých zdieľačiek a súťaží a spoločného šitia :)

bezaz řekl(a)...

ach jo, ked pred mesiacom zacali chodit v newsletteroch latkovych obchodov nove vianocne kolekcie, tak ma to celkom vystrasilo, vidim, ze ty sa uz pripravujes :) dik za inspiracie, idem mrknut a teda tasticka je ako vzdy vymazlena, tie masle su uplne uzasne :D

zcdl řekl(a)...

tasticka je naozaj kuzelna...a tie inspiracie :) asi zacnem na tej mojej dovolenke rozmyslat aj o vianociach :), pa pekny vikend, Zuzana

jamala řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Korfela řekl(a)...

Jo tak Věrko, totok je pro mne dost hustý ... to je příjemné přivítání po dovče ... kuju ;-)

Ivana řekl(a)...

Tak to je úžasný nápad!! Taštička je nádherná!

Nika - Ružový Sob. řekl(a)...

To teda hej, ja šijem na Vianoce vždy už od februára, hneď keď zistím že som všetko ako vždy nestihla. Samozrejme šijem imaginárne a v reále to znamená že týždeň pred vianocami zas budem stresovať ;-)