..

..

Stránky

sobota 6. dubna 2013

Všehochuť/Stash+


V předchozím příspěvku jsem slibovala, že vám ukážu co jsem dostala výměnou za domeček. Tak tady to je. Pár barevných, pár květovaných a taky mini patchworkový čtverce. Už dlouhou dobu mám v plánu vyzkoušet prošívání vzorem chrámových oken. Viděla jsem to u kamarádky na dece a dost mně to zaujalo a tyhle látky jsou na to ideální.


Today I'm going to show you some goodies I received during my trade with Amanda - The Patchsmith. Few colors, some flowers and some pretty mini patchwork squares. I want to try cathedral window quilting ever since I saw my friend's quilt and these are just perfect for it. She also sent me some English treats which I appreciated too. I studied and worked in England some time ago so it was really sweet of her. She is pretty much my inspiration for making the mug rug below and the Love version where you can spot some of these fabrics. On top of that she was so kind and sent me one of her patterns as well. I'm already "baking" some chocolate cakes for my friends.


Amanda je z Anglie a tak přibalila tradiční anglický čaj a sušenky. Oboje mám moc ráda. Vlastně byla taková moje inspirace k ušití prostírky na fotce i té valentýnské. Poslala mi i jeden ze svých střihů a tak mám rozpracované nějaké ty dortíky pro kamarádky.

Linking up with Sunday Stash @ Finding Fifth

7 komentářů:

Finding Fifth řekl(a)...

Oh yes Amanda is very talented and was such a help with Zakka Style last year. I like the cake stack so far.

Kristy @ Quiet Play řekl(a)...

Ooh lovely goodies!!

Gemma@prettybobbins řekl(a)...

Oh, I love your new prints! What a great swap!

Hanka řekl(a)...

Kathedralove okna mam moc rada, a nedavno jsem sila katedralove jehelnicky ale prosivani ve stylu katedralovych oken jsem jeste nevidela. Takova zjednodusena verze originalu :) deka je moc krasna, libi se mi ten napad. Lovely goodies that looks like Walker's shortbread! My favorite biscuits!

Mareenchen řekl(a)...

Goodies indeed. I wouldn't mind a cuppa and some shortbread myself right now. Or those cute fabrics.. :)

SIMPLESEW řekl(a)...

popping over from Sunday Stash report

Sandra :) řekl(a)...

Life is definitely better with a slice of chocolate cake, lol!