..

..

Stránky

sobota 13. dubna 2013

PPM


Minulý týden jsem se poprvé vypravila na PPM. Slyšela jsem vždy jen samé superlativy, ale tak nějak jsem si těšení zakázala, nechtěla jsem být zklamaná. Celé jsem to pojala spíše jako výlet. Naplánovala jsem si i nějaká ta setkání a moc jsem si to celé užila. Holky, ráda jsem vás potkala! Foťák jsem nechala doma, nechtěla jsem se s ním tahat a na netu pak po výstavě bývá spousta fotek. Trochu jsem i nakupovala.

Last Friday I went to my first quilt show called Prague Patchwork Meeting. I heard a lot about it so I was kind of curious and excited. I had great time with my sewing buddies. I met some in person for very first time. It was nice escape from my daily routine. I seen some fab quilts and done just a little shopping.

Tyhle krásky jsou od Kataríny z Modern Patchwork. Ta měla na výstavě asi nejvoňavější stánek, díky levanduli, kterou na stánku také prodávala.

These pretties are from my friend Katarína. She runs little fabric shop and her booth was filled with lavender scent as she was selling it alongside the fabrics.


Tohle jsou látky na projekt o kterém vám raději neřeknu, protože byste na mě zavolali Chocholouška :-) Nevím, kdy na něj přijde řada, ale látky přece nemají datum spotřeby, tak uvidíme.

Some Michael Miller fabrics for a special project. I'm not going to reveal what it is going to be as you would think I'm out of my mind. There is no deadline on this project and there is no expiry date for the fabrics either so we'll see.


Musela jsem pořídit i něco růžového. Ty baletky by se mohly stát středovými díly domečkové deky.

I had to buy something pink. Those pretty ballerinas could become part of Neighborhood quilt.


K tomu pár jednobarevných do zásoby. Jsou to spíše takové ty režné, ty se mi líbí nejvíc. Najdete je v obchůdku u Zuzky - klik.

Little color addition to my stash. They have kind of structure which I like the most.


Plus mi tento týden dorazil balíček látek z Japonska. V březnovém losování jsem měla štestí a vyhrála tuto krásnou cenu od Blossom Heart Quilts. V jakém losování ptáte se? No přece to šití přes papír And Sew On BoM.

On top of that I won this pretty Japanese fabric bundle from Blossom Heart Quilts. Thank you Alyce and Mr. Random. Also thank you Kristy for the And Sew On BoM.

Linking up with Sunday Stash @ Finding Fifth




14 komentářů:

bezaz řekl(a)...

To su krasne ulovky :) baletky mam aj ja, nedalo sa odolat ;) tesim sa, co z toho vsetkeho bude

Gizela řekl(a)...

To jsou krásné prostírky, hned bych si dala kafíčko s dortíkem.

Kristy @ Quiet Play řekl(a)...

Ooh lovely additions to the stash! How nice to have a chance to meet up with some sewing buddies too!

Sandra :) řekl(a)...

I have some of those lace zippers - I haven't sewn one yet, but I've pinned a few projects that show how to sew them :D

LucieH řekl(a)...

Režné látky moc pěkné......budu dále sledovat co se z nich vyklube:-)))hezkou slunečnou neděli.

verpa řekl(a)...

Gratuluji k výhře! A z láteček u mne vedou baletky a režné. A copak to bude za Chocholouškův projekt? Asi něco moderního, tipuju podle látek.

Šitíčko U Zuzky řekl(a)...

Tak to jste nějakou kačku nechala i u mě v obchůdku;o) Hezké tvoření, Zuza.

vexa řekl(a)...

No vidíte to :-) Přidala jsem do článku odkaz na váš obchod. Byla to naše poslední zastávka, než jsme jely domů, příští rok se ráda zastavím a představím :-)

Tutinella řekl(a)...

i am just looking at this post and all the pictures with pretty stuff that you showed here and I feel envy right now :P i am sure you'll make tons of cute stuff out of your new fabrics!

Katarina řekl(a)...

Nádherné úlovky! Najmä tá výhra :) A aké boli dojmy z výstavy? Prídeš aj budúci rok? :)

Allison řekl(a)...

so many beautiful new fabrics! :)

Alyce @ Blossom Heart Quilts řekl(a)...

I'm glad they arrived safely!! I love the "secret project" fabrics too - I'm intrigued!

Mareenchen řekl(a)...

Lucky you! These are some great additions. I love pseudo-solids with a structure, too!

Finding Fifth řekl(a)...

You do have a lot of Czech sewing friends which is lovely to see. And how lovely that you won a bundle from Alyce as well!