..

..

Stránky

pátek 26. dubna 2013

Páteční/TGIFF

Tento týden je ve znamení barev a vinylu. Včera jsem došila žluté, pár dalších je v procesu a takhle nějak to bude vypadat. Nevím, zda budu šít všechny barvy, popravdě já jsem je nepočítala, prostě jsem jen ladila zipy a barvy :-) A k čemu budou sloužit? Knoflíky, kovová galenterie ...... fakt jsem neměla problém je naplnit a nebudu mít problém naplnit ani ty ostatní. Jediné s čím jsem nebyla spokojená byl způsob zavěšení. Tak jsem to vyřešila baby patentem. U té druhé jsem si je dala obráceně, ale to jsem celá já, hala bala. Moc se mi to líbí. Ty kovové komponenty mám převážně ještě v mini pytlíčkách, takže ten zip mám takto pro praváka, jednoduše otevřu, vyndám a nemusím ani sundávat celou taštičku. Super!


This week is all about colors and vinyl. I'm making those for my sewing supplies to tidy up my sewing space. I got tired of looking for stuff all the time. The only thing I was not happy about was the way it looked when I hang them on the hook. So I fix that issue with the help of press buttons. Luckily the handle is just the right size. I'm so in love with these. I thought about how to place the zipper so I'll be able to open it without actually taking the whole pouch off the bar. It works perfectly. I took picture of my previous system. I used some hard paper tins. I simple punched hole on the back side to place the hook. It worked but those new ones are so much better.
Předtím jsem tam měla papírové plechovky, obalené tapetou. V zadní části jsem prorazila díru na háček, ale už se mi okoukaly a taky se do nich moc nevejde.


Not a big finish but so bright and cheerful. I hope to share my newspaper quilt next week. 
Linking up with TGIFF.

15 komentářů:

marikat řekl(a)...

perfekné! vyzerajú fantasticky!

Lynette řekl(a)...

Oh! I really like what you've done. :D The vinyl is perfect for finding what you want fast, and the fabrics are really pretty. Very nice share! Thanks for linking up at TGIFF. :D

Flo @ Butterfly Quilting řekl(a)...

great idea, and so pretty !!

Mareenchen řekl(a)...

They're awesome! What a splendid idea.

Chris Dodsley @made by ChrissieD řekl(a)...

Oh I think these are fantastic - the clear vinyl is wonderful and I love the gorgeous fabrics/colours you've used with it :)

petka řekl(a)...

To je GENIÁLNÍ nápad!

bezaz řekl(a)...

pekne zoradene, prehladne, farebne, vesele a este k tomu aj prakticke :))) veru, paradicka

Mara řekl(a)...

úžasný nápad a krásné provedení,moc pěkné to máte ... už dlouho hledám nějaké šikovné řešení na přehledné uskladnění kovových komponentů a drobností a toto je vážně super ...děkuji za inspiraci přeji krásný večer Mara

Amy DeCesare řekl(a)...

Lovely - one is very cute, but a whole bunch of them all together are awesome! I love you rod for hanging them.

Sandra :) řekl(a)...

Definitely bright and cheerful - and FUN! What a great idea, and a cute way to store goodies!

Unknown řekl(a)...

Úžasný nápad! M.

Hanka řekl(a)...

Jee, ty jsou uzasne!

Seraphym řekl(a)...

Gorgeous, what a smart and pretty organising idea!

Korfela řekl(a)...

Věrko, Věrunko .. Ty mi dáváš ... já ju chcu ... :-(

Mara řekl(a)...

I love these they are so adorable!