..

..

Stránky

pátek 12. dubna 2013

Kávu?/Coffee anyone?


Tyhle prostírky se mi zalíbily hned jak jsem na ně dostala střih. Pak mně napadlo, že bych mohla jednu ušít jako přídavek k tašce s jezevčíky. Když jsem byla v té přípravě látek šmikla jsem rovnou na víc kousků. U menších projektů to tak dělám vždycky, pro případ, že se první verze nezdaří, doufám, že se povede ta další. Dneska jsem došila první várku. Další ještě potřebují trochu doladit a došít, ale základ mám hotový. Škoda, že jsem je neměla před týdnem, když jsem jela na PPM, mohla jsem obdarovat pár svých kamarádek.
Tento týden jsem si taky trochu hrála s blogem. Našla jsem pěkné návody jak na to a tak jsem to chtěla vyzkoušet. Vzhled blogu ještě nemám doladěný, ale něco málo si můžete přečíst v záložce About, včetně fotek.


When I received the pattern Coffee and Cake Mug Rug I though it's pretty cute. I wanted to do something small to go with the tote I made two weeks ago. I used the same fabrics plus I cut some more and made few more of these pretty rugs. I was hoping to finish them all but I played with my blog design since Gemma made few tutorials. I'm not quite finished but I wrote a little about myself in the About page (pictures included).


Have you ever wondered where the quarter foils grow? I found 15 of them this afternoon in my backyard. I should probably buy a lottery ticket or something.

Taky jste jako děti hledali čtyřlístky? Já jich dneska našla 15. Mám tu jedno místečko, kde rostou. Neměla bych si vsadit? :-)


Linking up with TGIFF!

9 komentářů:

Amy DeCesare řekl(a)...

Such sweet mug rugs - great job on them! Also, I LOVE the dachshund bag. We had one named Fraulein when I was growing up. :)

maria řekl(a)...

Cute mug rugs. Those cakes are making me hungry!

M-R Charbonneau řekl(a)...

Those mug rugs are adorable, Vexa, but I'm especially loving your doggy tote. Great job! Thanks for linking up to TGIFF!

Panenkománie řekl(a)...

Moc hezké, vůbec by mi nevadily takové chňapky do kuchyně :-)) Dostala jsem z toho chuť na kávu, ale o půlnoci už fakt ne :-)

Katka řekl(a)...

Jsou skvělé, moc se Ti povedly :-)

Janusa řekl(a)...

Povedly se!! Teď už jen uvařit to kafíčko ;-)

MyWay řekl(a)...

Perfektnéééé.

Mery13 řekl(a)...

Supefišné prestieranie :-)

Sandra :) řekl(a)...

That cake looks better than the one I baked today, lol!