..

..

Stránky

neděle 17. března 2013

Syslení/Stash


Dneska žádný šití, spíše syslení a plánování. Dvě věci, který mám fakt ráda: odstřižky a výměnný obchod. Takových je nás určitě víc, tak se chci podělit o svoje poklady. Před časem jsem měnila s kamarádkama jak virtuálníma, tak místníma. Je tam od všeho něco, veselé dětské, fajnové růžové i kousek vánoc. Dále tam mám květinové, vzorované. Různé velikosti i barvy. Látky vhodné na aplikace, taštičky, zkrátka cokoliv si vymyslíte. Tímto děkuji Katce, Marušce i Petře za fajnovou výměnu!
 

There are two things I really enjoy besides many others. Scraps and trading. Here are some recent trades I made with my local friends. There are all kinds of fabrics in all sizes. A little bit of everything. I sure love my friends. Sewing buddies are the best!


Taky jsem jedna z těch co neodolá výhodné nabídce, tak jsem si před časem koupila 4m bílé látky. Viděla jsem spoustu krásných dek nakombinovaných s bílou, takže musím taky něco zkusit. Bílá to je základ. Když jsem začínala pokukovat po šití dek natrefila jsem na knížky: one block wonder. Nevím proč, ale ty 3D kostky mě vážně fascinují a celý ten proces jak z podivného základu vznikne něco tak unikátního. Navíc je to složené ze šestiúhelníků, pro které mám zvláštní slabost. K tomu jsem si pořídila pravítko a teď jen tu správnou látku a hromadu času a trpělivosti.

I also have some new addition to my stash. Basic white fabric. It was on sale so who could resist? Some time ago I came across one block wonder quilts so I decided to get one of the books plus necessary ruler and give a go. I love all those tumbling blocks and cubes even though they might not be modern these days. Who cares :-)


Linking up to Sunday Stash over at Pretty Bobbins.


6 komentářů:

audrey řekl(a)...

Ooh! All sorts of lovelies. I saw a one block wonder quilt in blue recently, and it was divine. I didn't realize there was a book on it! She kept calling it the one block wonder quilt, and I never put that together until I saw your copy of the book! :) Now, I'm off to google it!

Finding Fifth řekl(a)...

Some delicious scraps trading there Vera.

Alyce @ Blossom Heart Quilts řekl(a)...

Nice scraps! Good luck with the book!

Katarina řekl(a)...

Věri, perfektné výmeny. Ako sa dá zapojiť? :)

Gemma@prettybobbins řekl(a)...

Thanks so much for linking up! Great scraps! And I totally agree, sewing friends are the best :) I look forward to seeing what you make from your new book :)

Olive řekl(a)...

Já tyto one block wonder deky zbožňuji, a občas k něčemu potřebuji nakopnout, takže díky, seznam je delší o další položku, tak snad k tomu dojde, ale ty budeš určitě rychlejší, tak už se těším. :-)