..

..

Stránky

sobota 2. března 2013

Pro holky/For girls

Nastal opět čas vymyslet něco pro neteř k narozeninám. Tentokrát je to malá taška s Barbie aplikací. Jednoduchá a tak akorát velká. Máte chuť ušít si podobnou? Není problém, střih si snadno vyrobíte. Jak na to najdete například v tomto návodu klik. Já jsem si střih vyrobila z papíru a jako základ jsem použila čtverec o rozměru 28x28cm, boční díl jsem stříhala 6cm široký. Neměla jsem oranžovou nit co by ladila, tak jsem tu aplikaci přišila odstínem, kterým jsem šila a vůbec to nevypadá špatně. Zapínání je na baby patent. V případě nutnosti půjde vyměnit. Uvnitř je kapsička na zip a jedna jednoduchá malá na protější straně. Už chystám látky na další, moje holky přece taky musí mít tu svoji.

I needed some gift for my niece. She likes Barbie so I made this little bag with simple appliqué. I constructed the pattern pretty much as shown in this tutorial. I made it out of paper so I can reuse it. I started with square 28x28cm and the side panel is 6cm wide in case you want to make similar to mine. Even though I'm always for matching thread I didn't have such orange so I used magenta instead and I quite like the result. I have to make some for my girls as well.


8 komentářů:

Marta Dupkalová řekl(a)...

krásna...

Sandra :) řekl(a)...

What a sweet bag - I love the different colours - so modern and girly and KICKY!

Katarina řekl(a)...

Věri, je krásna! Jednoduchá, ale s tak dobre zladenými farbami vyzerá perfektne.

Ajka-AllaK řekl(a)...

Jednoduchá, nádherná, okúzľujúca...

vexa řekl(a)...

Díky holky. Neteř byla nadšená a to je hlavní :-)

sedmives řekl(a)...

Je kouzelná. Moje neteř bude taky mít narozeniny. Tak je to prima inspirace. Už nějakou dobu Ti nakukuji do bloggu, máš tu prima věcičky a moře inspirace. Moc se mi tu líbí.

vexa řekl(a)...

Díky moc za milá slova.

Stani řekl(a)...

ta je kraaaasna ;)