..

..

Stránky

pátek 16. listopadu 2012

Okýnka/Sampler


Další 3 okýnka jsou hotová. Jasnou představu o tom jak bude vypadat deka do postýlky ještě nemám. Možná ještě přidělám 3. Prokliknutím se dostanete na návod čtverce č. 7, č. 8 a č. 9. Nikdy dřív jsem nebyla ochotná piplat se s jedním čtvercem několik hodin a nikdy dřív jsem tolik nežehlila, ale výsledek stojí za to. Překvapila jsem sama sebe. Některá okýnka jsou rychlejší, některá potřebují svůj čas. Návody jsou srozumitelné, ale pokud byste potřebovaly poradit, napište mi. Některé čtverce mají hodně vrstev, tak doporučuji látky slabší anebo nakombinovat, tak jak jsem to udělala já. 
I was not sure if I finish this challenging QAL as I haven't tried any of these before. I pushed myself and 9 blocks are complete. My plan is to make a crib size quilt out of it so I might add 3 more. I haven't made my final decision yet. These blocks were something totally new to me. I spent couple of hours with some of them and there were lot of ironing involved but it's worth it. Looks great and I'm happy with the outcome.


8 komentářů:

Korfela řekl(a)...

Věrko ... krásná práce ... je radost sem k tobě zavítat.... Další kousky jsou parádní ... myslím, že některé musely být pěkná prácička ...

Korfela řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Kristy @ Quiet Play řekl(a)...

Wow!! These are some seriously impressive blocks!!

Baru řekl(a)...

To je tak krásné!!!

Sandra :) řekl(a)...

The gnomes fabric you picked works so well with all these different block designs --- they're very versatile! That will be a seriously FUN quilt when it's finished!

kat129 řekl(a)...

This is coming along fantastic! You really have done a wonderful job on these blocks - so I guess worth the hours with the iron?
cheers!

jamala řekl(a)...

Bomba. Máš svůj rukopis a to ti snad i závidím. Jana

AmberCake řekl(a)...

Wow - beautifully sewn and really nice fabric picks.