..

..

Stránky

neděle 4. listopadu 2012

Klučičí/Boyish

Pro synovce do školky a k narozeninám. Taška na všechno potřebné a autíčkové pouzdro se silnicí. Uvnitř tašky je jedna velká kapsa na zip, na přední straně jedna velká rozdělená kapsa. Inspiraci i návod na garáže najdete tady. Kdybych nešila na poslední chvíli mohlo to být více vymazlené, ale i tak to mělo velký úspěch. Zavírání jednoduché na gumu.


 
 
Sewing for boys is not usually my type of thing. It took me forever to choose fabric which would go with the car panel. Finally gift for my nephew is all finished. Simple tote with divided front pocket and one big zipper pocket inside. Some fun owl print in there. Not so exciting for 3 year old but the car caddy was a big hit. Inspired by homemade by Jill tutorial. I used only easy elastic band closure.



 

5 komentářů:

Katka řekl(a)...

Je skvělá!!!!

Kristy @ Quiet Play řekl(a)...

Love it! It's definitely harder to sew for boys - but I think the tote bag's a great idea - especially with all those pockets!

Sandra :) řekl(a)...

VERA!! I love what you did with that car panel - I've never thought to do anything like that - I'm pinning this so I can "borrow" your idea :) I have lots of panels downstairs - it would be pretty cool to use them on bags or onesies or t-shirts or pillows etc. :)

Katarina řekl(a)...

Uuuuu, tak tú kapsičku na autá by som mala ušiť Remimu. To by malo určite veľký úspech.

Napadnicek řekl(a)...

moc hezká