..

..

Stránky

pondělí 14. května 2012

Zkouším to dál/Quilt blocks

Tak jsem o víkendu ještě prubla nějaké další patchworkové vzorky. Zkoušela jsem to podle té knížky Zakka Style. Jak jsem psala těch magnetů tam je celkem 6. Všimněte si toho vzorku do kříže, ten jsem blbě zařízla, nepočítala jsem s přídavkem na švy a tak se nakonec nehodil a skončil v koši. Jen jsem si potvrdila, že tohle asi nebude pro mě, ale znáte to, zkusit se má všechno.

I have tried few more blocks over the weekend. I have proved to myself that this really is not for me. Here how it started. Notice the Brick Cross block which went to bin as I cut it accordingly with the other little blocks but I did not calculate with the seam allowance so it ended up kind of bad. Never mind.
Je z toho taková jednoduchá taštička. Z druhé strany je blok z devíti a vypadá tak trochu jako polštář :-) Na fotku jsem ještě přidala ty magnety, pro porovnání velikosti. Uvnitř je čistě bílá.

All turned into simple pouch. On the back side there is Nine Patch block and it looks like a pillow to me. I have added the magnets to the picture to compare the size. Plain white on the inside.





Teď se chystám šít prostírku nebo podšálek nebo jak se tomu říká. Prostě "hadr" pod hrníček :-) Jen si nejsem jistá jestli najdu nějakou modrou látku. Další projekt společného šití. Tento týden bude inspirace a realizace od chlapa, tak na to jsem taky zvědavá.

I'm not sure if I find any blue fabric for this weeks mug rug. We'll see. I'm looking forward the inspiration the Quilt Dad will bring. Have to wait a bit due to different time zone :-)

3 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Máš to moc krásné, musím ušít prckovi kraťasy a pak si budu takhle hrát :))

Sandra :) řekl(a)...

Vera you do such lovely work! Your zipper bag is so sweet - very pretty and feminine - the handstitched quilting in the blocks is perfect :) I hope you can find some blue fabric for the mug rug!

Ajka-AllaK řekl(a)...

Nádherná taštička a voľba jemných farieb látky do bločkov. Mne sa veľmi páči ;)