..

..

Stránky

úterý 8. května 2012

Narozeninový/Birthday cake

Uff. Oslava je za náma. Znáte to, člověk uklízí, peče, chystá, aby vše klaplo a na konci dne se dostaví úleva z toho, že všechno dopadlo, tak jak mělo. A tady je ten letošní dvojnarozeninový dort. U dortů neplánuju, jasnou představu dopředu nemám a většinou je to nějaká improvizace podle toho jak mi to zrovna jde s tou hmotou z marshmalounů. Chtěla jsem jen mít ten dort nějakým způsobem rozdělený, tak vzniklo nebe s mráčky a letadýlko pro oslavence číslo jedna a louka s kytkama pro oslavence nejmenšího.

Our birthday party is all finished. I'm so glad. All that cleaning and preparation is kind crazy. Anyway it went all right and everything was fine. This year I had to make a cake for two. He and MiniHe will celebrate together from now on :-) While making a cake I don't usually have a certain idea. It depends on the marshmallow fondant and how it goes. I wanted to separate the halves so there is the sky with little clouds and grass with flowers.

MiniHe z toho byla celá pryč. Jak jde o jídlo je k nezastavení.

She was so excited. She loves food, tasting and exploring.

Pro ty co sladké nemusí jsem ještě pekla chleba s nivou. První pokus a byl moc dobrý.

Little something to go with the beer. Homemade bread with cheese.

A komentář k poslední fotce? Napadá mě jen Punk is Not Dead :-)

And you know what? PUNK IS NOT DEAD :-)


3 komentáře:

Sandra :) řekl(a)...

HAHAHAHAHAHAHA omg that hair UPDO is adorable - what a sweet moppet! I think I want to come to your house for supper - I don't mind washing the dishes afterwards, lol!

vexa řekl(a)...

You better hurry up as she growing so fast :-)

Ajka-AllaK řekl(a)...

Mňááám ostal kúsok? Prinesiem si aj tanierik ;) Všetko najlepšie prajem ;)