..

..

Stránky

neděle 27. května 2012

Letní skřítci/Summer quilt

Tenhle projekt jsem chtěla původně vynechat, ale nakonec jsem se do něho pustila a vznikla letní dečka do kočárku. Chtěla jsem nakombinovat barvy jako v knížce, ale zjistila jsem, že barvy mi musí ladit k sobě jinak z toho nemám dobrý pocit a taky náhodně poskládané čtverce mi nevyhovovaly, tak nakonec mám pravidelný vzor. Je to taková tréninková dečka, mám nový stroj, tak si na něj zvykám a užívám si jeho tiché vrnění.

At first I wanted to skip this project. Change my mind as I got new sewing machine and I need to practice to get use to it. I don't have many fabrics at home. I needed to figure out which one to use and how big the quilt is going to be. I ended up with baby quilt for the stroller. I realize that the fabrics must correspondent together. Random colorful choice doesn't work for me. I put the squares in order so I have little pattern. I like that better.

Věděla jsem, že použiju látku se skřítkama. K tomu jsem našla zbytky červené s puntíky, šedou a jako základ béžovou. Uvnitř je jen fleesová deka z Ikei. Nouzové řešení, ale zároveň praktické na léto.

It's summer version. I have used fleece blanket for the inside.

Jednoduchý vzor, který zvládne i začátečník. Prošití jsem udělala jednoduché, vlastně celá dečka je taková jednoduchá, hup šup a je hotovo :-) Lem jsem šila na stroji, byla jsem líná dělat to v ruce. Pokud se chcete dočít více o Zakka Sew Along, navštivte tento blog.

Simple pattern for beginners like me. I went for simple quilting in lines only. I tried to keep it simple as for the color choice and quilting. Not hand stitching this time. I sew the double binding on machine.
Part of Zakka Sew Along, see Lindsey's blog for details.




Testovací proces zahájen, nerušit!
TESTING IN PROGRESS DO NOT DISTURB

 

7 komentářů:

Ajka-AllaK řekl(a)...

Deka je nádherná a plná teba a tvojich dotykov a testovací proces vyzerá naozaj úžasne ;) Prajem k novej mašinke veľa spokojných spoločných kilometrov ;)

Unknown řekl(a)...

Je nádherná........úžasná a skvělá a malý je kouzelný!!!!!!!!!!

Kristy QP řekl(a)...

Such a sweet blanket! And clearly very loved - love the sleepy baby picture :)

Finding Fifth řekl(a)...

Ooo my favourite part is the sleeping cherub under this sweet quilt too.

VERONIKA (MIAUK) řekl(a)...

jůů, to je miloučké:-)

Anonymní řekl(a)...

Ta je tak krásná!:)

PaB řekl(a)...

Deka je překrásnááá!!! ...já si zatím na žádnou netroufla:((