..

..

Stránky

neděle 17. června 2012

Red poppy/Vlčí máky

When I read about the Summer Sewing Contest I knew I want to use this rep poppy fabric. It fits just right for my idea of summer. I wasn't sure about the pattern so it took me a while and I finished right before the contest ends.

Když jsem četla o Letní soutěži, věděla jsem, že chci použít právě tuhle látku. Jen jsem nevěděla, který střih. Potěšena úspěchem předchozí tašky, jsem se rozhodla právě pro tento.

Touch of green for the inside. I used cheap belt for the straps. There are couples of fancy details; I really paid attention to those little things this time. There is also preparation on the side panels for removable long strap. That way it can be used as stroller bag and elastic band to hold small bottle.

Na vnitřek jsem vybrala látky z Ikei, trocha zelené mi přišla jako dobrá volba. Na ucha posloužil levný pásek. Tentokrát jsem si pěkně vyhrála s detaily. Ozdobné prošití u zipu a na přední kapse. Do boků jsem přidala kroužky na případný odnímatelný dlouhý popruh a gumu na malou lahev s vodou.





Here is the front and back. That green line on the front is top of large pocket which is divided into two. I have used pattern from Czech magazine. Few changes were made.

Pohled na zadní stranu a ještě zhora, kde je vidět ta přední kapsa, rozdělená na dvě části. Střih z Mariny 3/2011 s menšími úpravami.



3 komentáře:

Ajka-AllaK řekl(a)...

Nádherná taška v krásnych farbách, pekné prešívanie vnútro...nádherná!

Lenka řekl(a)...

...a já mám na Bellet nastříháno od loňska..No vlastně mám hotovo tak 25%...Ovšem kdy ji dodělám...? :))) Odpověď zná jen křišťálová koule :o))

VOULEZVOUS řekl(a)...

dokonalé dílko