..

..

Stránky

úterý 23. září 2014

Baleríny


Začátkem září moje starší slečna oslavila osmé narozeniny a deku, kterou jsem začala loni, s původním záměrem 7 domečků, jsem tentokrát stihla včas. Domečků je nakonec 8, aby vše bylo tak jak má.


Deka je z valné části prošita ručně. Prošívala jsem pouze s vrstvou vatelínu, poté jsem přidala fleece a prošila jen rovně napříč.


Jako vždy doporučuji zadní fleecovou stranu zastřihnout až pro přišití lemu. Vyhnete se tak natahování spodní vrstvy a celkově se mi tento postup zdá pohodlnější.


Na focení posloužil plot a jako dekorace právě projíždějící traktor :)


Deka je naducaná, teplá a dobře otestovaná.


Deka je podle knížky Modern Patchwork a má název Neighborhood. Jen jsem ji trochu upravila, aby mi vyšly látky z charm packu. K tomu jsem ještě přidala větrníky. Na stránkách Craft Buds právě probíhá Craft Book Month kam můžete přidat cokoliv jste vytvořily tento rok podle nějaké knihy, já už tam tu svoji mám. Co vy?


Moc ráda jsem si tuhle deku odškrtla ze seznamu kostlivců :)

7 komentářů:

Unknown řekl(a)...

je genialna... tie tvoje deky su
proste uzasne...

Zuzana řekl(a)...

Je krásná! Nevšední, bezva zpracování. Dcerce vše nej! Z.

zcdl řekl(a)...

ach deka je naozaj moc krasna... :) aj skvelo otestovana :)), pa Zuzana

VěraŠ. řekl(a)...

Ta deka je parádní. Já také miluji domečky a mám domečkovou deku také v plánu. A ty větrníčky... můžu na nich oči nechat.

Unknown řekl(a)...

Deka je vážně povedená. Spodní stranu jako ty šiju na každé dece, protože je všichni používáme na přikrytí do postele od jara do podzimu :-) A Tvé nové stránky na FB si přidám, protože mám Tvé inspirace ráda .
Máculka

Mery13 řekl(a)...

Deka je skutočne úžasne podarena. Fantastickaaaa.

Amelie řekl(a)...

Ta deka je nádherná..a fotka s traktorem super.