..

..

Stránky

pátek 21. března 2014

Jarní kapsičky


V týdnu jsem na jednom blogu viděla hezkou výšivku zajíčka. Byl k tomu i odkaz na návod - KLIK, tak jsem jí nabídla dceři jestli nechce zase vyšívat. Ten její je vytištěný na 150% a já neodolala a vyšila si králíčky taky. Prostě jen tak.

 
Jelikož jsem zvolila zipy v zelené barvě, přidala jsem kousek zelené i na zadní stranu.
 


Bílý králíček je nápadem mé dcery a mně se zalíbil.


Já k němu ještě přidala malý čtyřlístek.


Kapsičky vznikly jen tak, pro nikoho konkrétního a když jsem četla prosbu na netu o nějaké ručně vyráběné drobnosti do aukce pro děti, přihlásila jsem je a poslouží dobré věci. Nepíšu to proto, abych ze sebe dělala nějakou dobračku, ale proto, že zapojit se můžete i vy. Kopíruju info z FB:

Prosím všechny tvořivé lidi kteří by chtěli pomoci a věnovat něco ze své tvorby pro dobrou věc aby se zúčastnili aukce pro klub AA Homolka.

Co je potřeba?

Nafoťte výrobek, nebo výrobky (iniciativě se meze nekladou  ) a spolu se stručným popisem (co to je, jak je to veliké, pro jistotu třeba i barevnou kombinaci a materiál a vyvolávací cenu jakou si představujete) zašlete do 31.3.2014 na emailovou adresu aukceprohomolku@gmail.com

Aukce odstartuje 1.4.2014 v 8.00hod. a bude trvat do 30.4.2014 23.59hod.

Po ukončení aukce budou výherci vyzváni k platbě a jakmile budou peníze připsány na účet obdržíte adresu na kterou je potřeba výrobek poslat. Poštovné hradí dražitel, nikoli výherce.

Děkuji všem za pomoc a spolupráci. Marie

P.S. Sdílejte klidně zprávu mezi Vaše tvořivé přátele, i za to Vám patří dík

4 komentáře:

Smicka řekl(a)...

Mám radost, že se akce šíří dál. Taky mám něco předpřipraveno. O víkendu musím dodělat. Díky moc. Monika

Denisa řekl(a)...

krásne taštičky :)

Jolana řekl(a)...

Krásní jsou ti zajochové! Jo jo, už jsem nad nimi také dumala. A zapojila jsi se do krásné akce!!! Tak ať zajoši pomohou! :)
Krásný víkend, Jola

Dagmar řekl(a)...

Ti zajíčci jsou roztomilí. :-) A super akce, je fajn, že se najde dost dobrých duší... Pěkný víkend. :-)