..

..

Stránky

úterý 4. března 2014

A vítězkou se stává ....


Moje malá asistentka si vzala na pomoc svoje asistentky a společně vylosovaly výherkyni soutěže.


Ne opravdu to není chlapeček, ale holčička s odřenou bradičkou :-)

 
a vítězkou se stává Jitka! Gratuluji!

Děkuju všem za milé komentáře. Jsem ráda, že nakukujete, že se vám líbí sdílené odkazy i to co tvořím. Novinkou na blogu je zákaz komentářů pod variantou Anonymní. Ne snad, že by mi někdo psal ošklivé komentáře, ale bohužel mi poslední dobou chodí hodně spamů, odkazů na různé interneté obchody apod. a tak jsem musela tuto možnost v nabídce zatrhnout. Omlouvám se těm, které tuto možnost taktéž využívaly.

Pro ty co nevyhrály tu mám pár odkazů na probíhající soutěže. Znalost angličtiny výhodou jelikož se jedná o soutěže na zahraničních blozích.

SewCanShe blog pořádá šití klasických patchworkových bloků. Nejenomže sdílí návody zdarma, ale každý, kdo ušije alespoň jeden blok a přidá jej do fotogalerie je zařazen do losování. Pro více info KLiK.

Le Challenge jako každý měsíc 15. můžete zveřejnit váš projekt tentokrát na téma ORDER. Jak toto téma interpretujete je jen na vás. Inspirace na jejich blogu - KLiK.

Aurifil - každý měsíc je uveřejňován jeden patchworkový blok. Pokud ho ušijete a přidáte do skupiny na flickr zařadí vás do losování o nitě Aurifil - KLiK.

Ho, ho, ho můžete už také šít vánoční dárky nebo dekoraci. Více info na blogu Mud, Pies nad Pins - KliK.

Ještě připomínám, že soutěž Pantone barva roku už brzy otevře link a to 14.3., tak je nejvyšší čas něco vytvořit pokud uvažujete o účasti. Podmínky si připomeňte tady - KLiK.



a to by pro dnešek stačilo :-)




5 komentářů:

Lada Pouková řekl(a)...

Gratuluji Jitce a adíky za odkazy - zkusím kouknout, hodit do překladače a uvidím co zvládnu :-)

Unknown řekl(a)...

srdečne blahoželám Jitke :D

Napadnicek řekl(a)...

Jitce gratuluji a děkuji za krásné odkazy.Hezký den Danka.

Unknown řekl(a)...

Gratuluji Jitce. Musím Ti Vexo říct, že ty tvoje odkazy mám hrozně ráda. Moc mě nebaví šmejdit po netu a hledat protože i tak u pc sedím dost dlouho. Ale s odkazem od Tebe vím, že je to vždycky zajímavé :-)
Aha, to o těch anonymních se mě týká :-)

Unknown řekl(a)...

Jsem se zapomněl apodepsat :-) Takže zdraví Tě Máculka