..

..

Stránky

pátek 13. září 2013

Soutěž

Pátek 13tého se zdá být ideální den na slibovanou soutěž. Tentokrát máme sponzora a tím je Modern Patchwork.

Katarína věnovala do soutěže balíček látek z kolekce Nordika. Tato kolekce mně opravdu zaujala už na blogu Jeni Barker, která je autorkou. Její blog má název In Color Order a aktuálně tam najdete třeba návod na moderní polštář z právě zmiňované kolekce.



Teď něco málo o obchodu Modern Patchwork. V nabídce naleznete nejen moderní designové látky, ale také šicí stroje a potřeby pro patchwork. Při registraci získáváte slevu 5% na první objednávku. Obchod je situovaný na Slovensku avšak umožňuje platbu v CZK. Nově představili službu Zásilkovna, díky níž vás poštovné do ČR vyjde na 69,- CZK. Při objednávce nad 50 je poštovné zdarma.



Jelikož je vás stále hodně no-reply, rozhodla jsem se tentokrát použít aplikaci zvanou Rafflecopter, která tak nějak vše udělá za mně. Musíte se ovšem nalogovat pomocí vašeho emailu anebo účtu na FB. Tak hodně štěstí!

a Rafflecopter giveaway

Ještě připomínám zajímavou soutěž, která probíhá přímo v obchodě Modern Patchwork.



13 komentářů:

bezaz řekl(a)...

Veru, Veru, ty si provokaterka!!! :) Nordika je momentalne asi the best, vankuse od Jeni Baker su absolutne skvele :)

Lucie řekl(a)...

Mi se nejvíc líbí asi Urban Mod, ale to po dlouhém áchání u každého obrázku s jednotlivýma kolekcema :-)

vexa řekl(a)...

tak tomu rozumím, ta mně zaujala hned po Nordice :-)

Zuzana řekl(a)...

Hned jak se u Katarínky objevila, zamilovala jsem se do kolekce Denyse Schmidt Orange. Přestože látky už doma nemám kde skladovat, hooodně mě to láká, jestli neobjednat:-) Odpovídá se sem nebo do té tabulky nové aplikace?

vexa řekl(a)...

Zuzi mělo by to jít v té kolonce u otázky v té aplikaci, ale takto to taky beru ;-)

Gill řekl(a)...

I love Jeni Baker's Nordika!

Anonymní řekl(a)...

Prosím a co musím udělat když chci soutěžit? Toto neznám :-( .
A ještě jedn dotázek- mají v obchůdku nějakou výplň do mimi-deky?

vexa řekl(a)...

Ten Raffelcopter je takova aplikace do ktere se musite prihlasit = LOG IN. Tam je treba zadat emailovou adresu anebo se naloguje pres facebook pokud mate. Pak po zodpovezeni otazky kliknete na tlacitko s oznacenim Enter. V obchode zatim vyplne nevedou. Hodne stesti!

Zuzana řekl(a)...

Pokusila jsem se odpovědět i do aplikace, tak ať mě nemáš 2x:-) Ono mě to v té aplikaci už rovnou zdraví, vidím tam "Hi, Zuzana!" Nepochopila jsem systém těch bodů, jeden získám jako tvůj čtenář, jeden za to, že chodím na stránky ModernPatchworku, k čemu ty body jsou? Promiň, že ptám tak hloupě, s angličtinou na tom nejsem valně... Už jsem si této aplikace všimla i na zahraničních blozích, ale moc moudrá z toho nejsem.

Korfela řekl(a)...

Mám to tam ... a teď čekám ... a čekám ... a všem držím palce, páč, to potěší každou...

vexa řekl(a)...

Když se naloguješ přes FB, tak to potom zná tvé jméno :-) 1bod = 1číslo v závěrečném losování. Možná jsem to měla víc vysvětlit. Znám to taky ze zahraničních blogů a tak jsem to chtěla vyzkoušet :-)

Unknown řekl(a)...

vsetko mam odkliknute a aby nedoslo k nedorozumeniu, tak v blogom figurujem ako Natanelly :D dakujem a drzim nam vsetkym palce...

Zuzana řekl(a)...

Tak to je zvláštní, FB nemám. Mám jen účet na Google a jsem čtenářka tvého blogu, leda tak by mě to mohlo rozpoznat.