..

..

Stránky

čtvrtek 8. srpna 2013

Hello Kitty


A je to tady taška číslo 2. Mám přece 2 holky :-) Opět dle skvělého návodu. Tentokrát jsem střih přizpůsobila velikosti obrázku a tak je o něco větší. Aby dobře držela tvar přidala jsem na dno kus výztuhy a prošila. Jinak je opět jen 80g vlizelín zvenčí. Uvnitř výztuha není.

 
 
Když tu vrchní část nechcete stáhnout, tak jen srovnáte dovnitř a je to. Ještě foto pro porovnání velikosti. Obrázky si vybrala MiniMe sama a samozřejmě ta Hello Kitty s delfínem byla uprostřed. Pokud vás zaujala látka, dá se pořídit třeba na MMB, mají 3 barevné odstíny podkladu.
 


Kdysi jsem na netu viděla tašku na pláž z nějaké dírkované/síťované látky, aby ten písek jako sám vypadl. Zdálo se mi to jako dobrý nápad a tak jsem spíchla jednoduchý sáček na hračky do písku. Je to takový zbytkáček. Zbytek sítě do okna jako základ, pak kus šikmého proužku ze staršího projektu a na tu vrchní část jsem použila lem. S nějakým ozdobným šitím jsem si vážně hlavu nelámala. Jak to vyšlo, tak to je. Tady jde o funkci a ne o vzhled :-)




 


6 komentářů:

ANNabeLL řekl(a)...

Ty jsi nezmar .. taška je skvělá .. tyto čičiny miluje kamarádčina dcera .. ta ji vidět, hnedle by ji chtěla :)

Korfela řekl(a)...

Ola ola taštička je zas prďácká, ale ta síťovaná to je zas kusan na inspiraci ... ;-)

MsMidge řekl(a)...

Gorgeous!

Ajka řekl(a)...

Tééda, ty jsou slaďounké.....

Unknown řekl(a)...

dalsia tasticka je prekrasna - no uz mam aj opisany navodik a idem spichnut nejake mojim dievcatkam... a ta sietka na plaz k vode je uzastna - super napad - mna by to nenapadlo - si uplne bozska s napadmi - krasne... vsetucko :D

Lenka řekl(a)...

Tak ta síťovka na písek nemá chybu! Geniální. Než dojdu dom, písek je fuč a ne všude doma:)....ale to až přijdou vnuci, teď je mi to už na ...zbytečné:)