..

..

Stránky

sobota 13. července 2013

Šicí roh

Dnes vám dám nakouknout do svého šicího rohu. Stroj je na dovolené a tak proběhl malý úklid, aby se mu tu líbilo, až se vrátí zpět. Kecám. Inspirovala jsem se na zahraničním blogu, jak jinak. Mrkněte na ty super dílničky SEM.

Tohle je už třetí přemístění v rámci jedné místnosti a doufejme, že finální. Se svým koníčkem jsem se nasáčkovala k manželovi do pracovny a okupuju tam hodně místa. Nevím čím to je, že v nejmenší místnosti je nejvíc věcí. Na stěnu vedle okna přišla bočnice nepoužívané postýlky. Z té další části je stůl inspirovaný tímto. Nahoře je místečko pro role polyesteru a taky tam mám pověšené dárky od kamarádek, převážně těch šicích.





Vinylové taštičky tu už byly, zatím jsem u fialové barvy. Ráda bych jich ještě pár přidala, ale to už víte. Nástěnka zatím nevisí, protože se nemůžu rozhodnout, kam přesně jí umístit. Kupička s rozdělanými projekty nesmí na mém stole chybět.



Další části už tak uklizené nejsou, takže ty zase někdy příště. Hezký víkend!

8 komentářů:

verpa řekl(a)...

Věrko, máš to moc pěkné. Prošla jsem i odkazy a je to nádhera, některá studia mají lepší nábytek než my v obýváku :). Jinak se musím pochlubit, že jsem u Kristy za BOM dostala dárkový certifikát, objednávka už proběhla, pak ukážu, co jsem si objednala. Jsem moc ráda, že jsem se do And sew on zapojila, díky.

Anonymní řekl(a)...

Tak to je paráda. Sama po takovém koutku toužím, tak snad se jednou dočkám:-) Nad některými zahraničními blogy slintám.. Třeba tady, to je pracovna: http://www.craftinessisnotoptional.com/2013/05/updated-craft-room.html

bezaz řekl(a)...

Vexi, to si si teda pekne zariadila, ja o takom niecom len snivam :)a moj andelik zaveseny na cestnom mieste potesil :D

vexa řekl(a)...

Děkuji. Paní to má úžasné.

Zuzana řekl(a)...

Mila Vexo, mas super zorganizovanou pracovnu. Hlavne se mi libi, jak mas vyuzite kazde mistecko na zdi! A kde mas latky? To je u me nejvetsi problem, okupuju celou skrin v pokoji pro hosty, kteri si pak nemaji kam davat veci, kdyz prijedou....

vexa řekl(a)...

Díky. Látky mám v knihovně napravo, maličký kousek je vidět. Pak taky pod stolem, ve skříni v ložnici. Na komodě co mám za zády. Až někdy uklidím, vyfotím i to :-)

Katarina řekl(a)...

jeee, no tvoj stroj bude celý rád, až sa vráti :)) Nápad s bočnocou nepoužívanej postieľky je super! Hneď mi to padlo do oka a rozmýšľala som, či si tam dala radiátor z kúpeľne alebo niečo také :)

Amelie řekl(a)...

Krásná pracovna.