..

..

Stránky

středa 10. července 2013

Plány na léto

Zapojila jsem se do akce zvané 10 věcí toto léto. Principem je sepsat si seznam a pak se pustit do práce :-) Já svůj seznam už mám a do pár projektů jsem se už pustila.

Diamond Tread. Začala jsem s prošíváním. Cílem je dokončit deku. Jen při prošívání jsem měla trochu problém v jedné části toho bloku. Je tam poměrně hodně vrstev a zřejmě jsem to špatně rozžehlila a je tam hrbolek, který zlobí.

Baleríny. Přes léto chci trochu pohnout i s bloky na tuhle deku. Mám zaříznuto a připraveno k dalšímu šití. Šablonu jsem udělala ze čtverce, přesně tak jak jsem to viděla na stránkách autorky střihu.



Až došiju tu první deku, pustím se do další :-) Ráda bych na ni použila kolečka co se mi tu válí už víc jak rok. To jsem se tenkrát nadchla pro bublinkovou deku, ale nějak jsem se k tomu ještě nedostala. Zatím jsem si jen hrála s rozmístěním a ještě nevím jak bude ve finále vypadat.

Na mém seznamu je i odeslání stroje do servisu. Na konci května mu byl jeden rok a tak si nějakou tu péči rozhodně zaslouží. V pondělí jsem kontaktovala prodejce (nej-šicí-stroje) a v úterý (včera) už frčel.

Zatím to jde dobře. Možná to bude i tím, že je MiniMe na táboře :-)

9 komentářů:

Lenka - Nej šicí stroje řekl(a)...

Ty vždycky přijdeš s tak nápaditými dekami, že já končím pod stolem :) Paráda, moc se na ně těším

Olive řekl(a)...

Vexi, baleriny budou skvělé. Ale začala jsem se smát, když jsem viděla přípravu na tu bublinkovou, protože to je Deka na přání II, kterou začnu až dokončím Deku na přání I. Látky si malá slečna vybrala, tak tady mám hromádku. V jejím případě budou bublinky rozházené. A stroj chci taky poslat do servisu a jen zvažuji, zda ho tam mám dát v srpnu nebo září, takže bych se také mohla do toho projektu Ten Things This Summer zapojit.

vexa řekl(a)...

Děkuji :-) Těším se s čím přijdeš.

Jitka řekl(a)...

Pěkné, u těch bublin bych hlasovala pro nahodilé rozházení.

Unknown řekl(a)...

krasne deky... No to zeby som zacala aj ja premyslat nad servisom, tiez bude mat moj pomaly rok, a mam presne ten isty ako ty chi chi :D servis by mal byt teraz bezplatny vsak? len postovne si zaplatim co?

tie deky to ta riadne obdivujem - ja na ne nie som aspon zatial :D

nadherny blog celkovo... velmi rada chodim sem pozerat a inspirovat sa :D

Ajka řekl(a)...

Plánů máš tedy opravdu hodně:-))

jesterka3103 řekl(a)...

ty me bavis :-)) ja mam taktez planu habadej a vecne mezi ne prichazi jine a do toho neodkladne zalezitosti a dojdou kolikrat i baterky :-)) Jako dneska, muselo se skladat drevo, v tom vedru!! jsem K.O. a uz dnes nezvladnu nic vic, max. udelat veceri a uklidit po ni tu kuchyn, ehhh :-D

vexa řekl(a)...

No a to jsou jen ty co jsem napsala :-))

vexa řekl(a)...

Doufám, že bavím v pozitivním :-) Fyzická práce by mě taky odrovnala. Někdy to zvládnou i moje holky :-)