..

..

Stránky

středa 24. července 2013

Ooh la la

Tak do čeho jsem se pustila tentokrát? Změnila jsem plány a bublinková deka nebude. Prostě se mi do toho nechtělo a zkouším něco jiného. Klasické deky ze čtverců mně většinou moc nenadchnou, ale nikdy jsem je nezkusila ušít, k tomu náhodné rozložení a máme tu takovou malou osobní výzvu. Jak to zatím vypadá posuďte samy. Není to nic složitého a takovou deku zvládne opravdu každý. Je to velikost do postýlky a více méně jsem ji dala dohromady za pár hodin. Včera večer jsem našpendila a na řadě je prošívání. Základem je zbytek Ooh la la charm packu, který jsem nakombinovala s mini puntíky co jsem nasyslila.



5 komentářů:

El. řekl(a)...

Vexo ta je krásná, mám tyhle jednoduché, sladěné věci stejně asi nejraději, nádhera...a puntíky jsou skvělé, zrovna mi taky dorazil nasyslený balíček a jak byly puntíky vedle sebe, říkala jsem si jak by jim to slušelo na dece. Jo, je krásná. A já doufám, že jsem vyhrála v rychlosti okomentování :o))). Krásné léto!

Unknown řekl(a)...

Moc příjemné a hezky sladěné barvy. Já teď šiju jednu černo růžovou deku, a taky to vypadá překvapivě dobře. I když jsem původně z černé měla nejdřív strach. Zdravím a přeji hezké léto!

Unknown řekl(a)...

Vexi nadhera - no a na to presivanie, mne pomohla silnejsia ihla, na kabelku :D zvladol stroj uplne v pohodicke :D

Katarina řekl(a)...

Na mňa trochu mdlé farby, ale inak pekne zladené. Ja mám deky zo štvorcov veľmi rada.. už by som mohla nejakú aj ušiť, však? :)

bezaz řekl(a)...

teda napad zladit ooh la la s ceskymi bodkami :) parada :D uz sa tesim na presitie, nieco volne, ci len rovno?