..

..

Stránky

pondělí 22. července 2013

Letadlová

Letadlová deka je došitá a vypraná. Letadlovou látku jsem nevybrala náhodou nebo proto, že byla zrovna ve slevě. Putuje do rodiny, kde letadla frčí, tedy lépe řečeno létají.

 
 

Poprvé jsem šila s bavlněným vatelínem. Po vyprání na 40C je deka malinko zvlněná. Nic dramatického, žádný extra vintage efekt nebo jak tomu kdo říká nepozoruju. Je to jako když vyperete látku a nevyžehlíte :-) Lem jsem zvolila zelený a na jedné straně je část černobílé novinové látky.



Už nevím odkud mám odkaz na tento blog (Quilting Gallery). Každopádně tématem na tento týden jsou deky pro malé děti, tak jsem ji tam zrovna taky poslala. Hlasování proběhne v pátek, zatím soutěžící deky nejsou viditelné. Jestli se chcete zapojit, mrkněte na odkaz. Nemusíte mít ani blog. Stačí jen vyplnit jejich formulář a poslat fotku. Hodně štěstí!

10 komentářů:

Katarina řekl(a)...

Věri, veľmi vydarená deka! A tá lietadlová látka vzadu je super, hlavne keď to ide niekam, kde majú radi lietadlá. Inak si ju ušila dosť rýchlo, nie?

ANNabeLL řekl(a)...

Krásná deka, líbí se mi, že je i oboustranná ;-).. Noví majitelé budou určitě nadšení :)

Lenka - Nej šicí stroje řekl(a)...

je nádherná z obou stran.

Panenkománie řekl(a)...

Je úchvatná, už se moc těšíme :-)

pegyna řekl(a)...

perfektní deka, sladění těch látek je dokonalé , vypadá opravdu dobře i z té letadlové strany, krásný dárek

Katka řekl(a)...

MOc pěkná deka. Tu letadlovou látku mám modrou. Původně jsem si říkala, že Honzíkovi na kraťasy, ale ty letadla jsou docela velký. Tak děkuju za inspiraci. I když Honzík už deku má. Tak jedině manželovi :-)

Korfela řekl(a)...

Věrko, je tuze krásná ...

vexa řekl(a)...

Díky holky, jsem ráda, že se líbí :-)

Amelie řekl(a)...

ta deka je nádherná.

Lenka řekl(a)...

Moc krásná!!!