..

..

Stránky

pátek 21. prosince 2012

Kruhy/Circles


Včerejší dokument a aktuální téma mne inspirovalo k vytvoření podšálku. Nabízela se sice varianta pečení či úklidu, ale dnešní den je vyjímečný. S největší pravděpodobností přežijeme konec světa a tak jsem si vyrobila upomínkový předmět k tomuto významnému dni. Podšálky běžně nepoužívám, ale začíná nová éra a tak je příhodný čas na změnu.
Zvolila jsem jednu z mnoha variant kruhů. Kruhy v obilí jsou zkrátka fascinující. Vždycky se mi líbily, jsou prostě krásné. Sním o tom, že si jednoho dne ušiju deku s nějakým kruhovým vzorem. Nejsem na to ovšem ani trpělivá ani precizní, abych se do něčeho takového pustila. Přesné měření a výpočty nejsou moje doména.

I felt like making something special. To remember the survivor of doomsday I made this mug rug. It's inspired by the document about crop circles. Always loved the crop circles. They are just so fascinating and beautiful. Love their design. I'm not really into the theories and numbers but I'm dreaming about making a quilt with some of those crop circle creations. The trouble is I'm not so precise or patient to do it. So at least I gave it a go with this rug which I don't really need or use but as new era approaches it's time for change. The true reason why I made it is mostly that I didn't feel like baking or cleaning the house. Just in case you wondered, lol. 


 

4 komentáře:

Monika řekl(a)...

Krásný nápad i provedení....zajímavý upomínkový předmět. Já si ten den budu zase pamatovat jako den, kdy nás zavřeli s broučkem v nemocnici. Není to sice konec světa, ale pár dní před Štědrým dne to zamrzí...:-(

Kristy @ Quiet Play řekl(a)...

Oh I'm all about procrastination sewing! It's far more fun to sew than to clean the house! Love your crop circles - very cool idea!

The Patchsmith řekl(a)...

Who wants to cook or clean when there is sewing to be done instead? Love the crop circle mug rug. There are often crop circles where I live in Hampshire England.

vexa řekl(a)...

To je nemilé, doufám, že už jste v pořádku.