..

..

Stránky

pondělí 31. prosince 2012

2012 - 2013

Je tak nějak běžné, že na konci roku se bilancuje a plánuje. Tak tedy pojďme na to. Z mého koníčka se stal kůň, když jsem k narozeninám dostala nový šicí stroj. A tak letos došlo na první deky. Zvládla jsem i nějakou tu kabelku a objevila celý nový internový svět plný společného šití, návodů a dalších jiných akcí.
It's pretty normal to go through the things we done during the past year and plan some new for the upcoming year. I'm not exception. My sewing hobby grows bigger as I got new sewing machine in May. All the sudden I was able to do things I only dreamed of. I made first few quilts, few hand bags and discovered whole new world of blogging, SALs and other events. I enjoyed it so much.
A jaké mám plány? Už se objevují první akce. Ráda bych zkusila něco nového a tak to vypadá na šití přes papír. Přidat se můžete i vy, odkazy najdete níže. A jako první bych si ráda zorganizovala věci ve svém šicím koutě, protože neustále něco hledám. O lepším plánování snad ani nebudu začínat nebo že bych v roce 2013 skoncovala se svojí příšernou prokrastinací? Uvidíme. Vám všem přeju jen to dobré a hlavně zdraví. Brzy naviděnou.
 
As there is always something new to be learned I start the year with some paper piecing madness over at Kristy's page. She already published her first block for January!
I also like Alyssa's blog. I tried the Groove QAL this year but I haven't finished on time. This year she runs awesome BOM. Lots of new techniques. I'm looking forward the challenge. If you into stars you might also like this QAL
I hope to organize my sewing corner as I can't find anything in there. Not to mentioned the poor time organizing of myself. I hope to get rid of my bad procrastination habits. At least I try. Happy New Year to all of you and see you around.


5 komentářů:

Katka řekl(a)...

Tak na šití přes papír jsem se zrovna nedávno ptala v Bellusu, že to prostě nějak nechápu. Tak mi paní Jandejsková ukazovala jejich "knihu", ať si to přečtu a ještě mi to vysvětlila. Že na tom není nic složitého. A asi fakt ne :-)) Tak ať se Ti dobře šije a já se časem snad taky s nějakým šitím přes papír přidám. Alespoň bych to chtěla vyzkoušet.
Vexi, do nového roku Ti přeji vše nejlepší, hlavně hodně zdraví a štěstí!!! A ať Ti to pořád tak dobře šije :-)

Ajka řekl(a)...

Do nového roku....
přeji jen to nejlepší,
nový rok ať je krásnější a zdravější.
Co ještě víc přát?
Ať Tě má každý ze srdce rád ♥

Ajka

Kristy @ Quiet Play řekl(a)...

Some lovely projects for 2012!! Look forward to seeing what you make in 2013!

Oh and I'm so pleased I've lured you over to the dark side of paper piecing! hehehe!

verpa řekl(a)...

Ten odkaz vypadá moc zajímavě, uvažuju, že se přidám, byl by to krásný PW obrázek do šicího koutku.

Korfela řekl(a)...

Držím palec, ať ti to jde od ruky minimálně tak dobře jako letos ju ... ;-) Ráda k tobě jukám a snažím se ...