..

..

Stránky

neděle 28. října 2012

Vánoční/Little ones

Minulý víkend jsem šila mini vánoční domečky. Teda zkušební verzi jsem ušila ještě v týdnu, ale jak jsem spěchala ve výsledku mi to nějak neladilo, tak jsem musela ušit jiné, pro klid duše. Neřekla bych, že jsem perfekcionista, to ani náhodou, jen mám ráda, když to ladí a to druhé duo tedy ladí mému oku dokonale :-)

Last weekend I was working on some mini Xmas houses. The first testing version was not right to my eye so I had to remake it in more matching version. I came up with this cute little duo which is just right for the matching freak in me. Inspired by the retromama pattern.


Inspiraci jsem našla na stránkách retromama, kde je i střih ke stažení. Moje verze je upravená na velikost trpaslíků. Měla jsem pocit, že vánoce jsou ještě daleko, ale s tím jak včera napadl sníh mám dojem, že už jsou vážně za rohem. Dneska dopoledne jsme si pěkně pohráli se sněhem a zkřížili jsme sněhuláka s "dýni" a na malou chvíli jsme měli Snoweena. Skleněný akvárko jsme tam samozřejmě nenechali a přidělali jsme mu něco jako žabí hlavu. Rychle to taje, ale i tak jsme si to užili.
It's getting pretty close to xmas. I didn't feel that way last week but after we received some snow yesterday I change my mind. We had a blast this morning as we built the Snoween. Snoween is snowman with halloween pumpking head on, lol. It's actually on old aquarium bowl and we didn't leave it on as the snow is melting down quite quickly. We usually don't have a snow at this time around, it was bit unexpected.

4 komentáře:

The Patchsmith řekl(a)...

I love your little houses and the fussy cutting. Snow already eh? Hope it isn't the sign of a hard winter to come.

Kristy @ Quiet Play řekl(a)...

Love those little Christmas houses - they are so sweet!

Sandra :) řekl(a)...

Very cute - I tend to want to match too - and the older I get, the more I like things "just right"! Maybe it's a a sign of wisdom? LOLOL probably not!

Katarina řekl(a)...

No neviem, ktoré neladili, mne sa páčia úplne všetky :)