..

..

Stránky

sobota 13. října 2012

Další/Blocks


Pokračování vzorků. Když jsem koukala na návod č. 3, měla jsem obavy, ale jak člověk vezme do ruky látky a zkusí to, tak zjistí, že to tak složité vážně není. Doporučuji mrknout i na toto video.

The Cathedral Window QAL continues. Here's my version of Blocks No. 3 and 4. It looks difficult at first but it really isn't. The tutorial provides many photos and there is also helpful video available.


Bloček č.4 je zatím nejjednodušší. Trochu jsem si to upravila, jednotlivé díly jsem nedělala pravidelné a látky jsem nestříhala našikmo jak doporučují v návodu. Pokud vám utekla prvotní informace, tak jsem se pustila do společného šití 9 různých variant tzv. katedrálových oken. O ceny v tomto případě nejde, jelikož posílají jen do US a Kanady, ale chtěla jsem si to prostě zkusit a navíc to společné šití mě vážně baví. Sledovat jaké látky vybraly ostatní, jak se jim to povedlo a tak vůbec.

No. 4 the Opposing Waves block. I didn't follow the tutorial all the way and that's why my waves are not even. So far the easiest block. These blocks are really challenge for me as I haven't done anything similar before and I really like the outcome. The prizes for this QAL are not really motivation as they limited to US and Canada shipping addresses. Looking forward the next blocks.

6 komentářů:

Korfela řekl(a)...

Vex .. to vypadá fakt dobře ...

Olive řekl(a)...

Tento projekt vypadá zajímavě. Asi něco z toho taky zkusím. Trpaslíky jsem si koupila a kupodivu i tu šedou s puntíky. Dobrá inspirace i na kombinaci látek.

The Patchsmith řekl(a)...

It looks very clever - I love the way you have framed the picture using the cathedral block. Lovely work.

Sandra :) řekl(a)...

Your Cathedral Windows are quite amazing - it's a block I haven't attempted yet, as I've been too intimidated by it! Have you ever seen the Hoo Ha bag? It's somewhat similar to the Cathedral Window block, but has a bit of a twist *ahem*. It looks rather like something it isn't ;) You can google it (hoo ha pouch tutorial) to see it, LOL. That one has been on my To Do list for a while but yep - I'm still too intimidated, LOL!

ANNabeLL řekl(a)...

Holka ty jsi uzasna... A ta tvoje pracicka je jedna velka prehlidka..

vexa řekl(a)...

Holky díky moc!