..

..

Stránky

středa 17. října 2012

Chaos/WiP

Další nakouknutí do mého neorganizovaného hala bala stylu. Mám rozdělaných spoustu věcí, tady je alespoň pár z nich. Prvotní fázi předělávky postýlky máme za sebou a na světě je stůl. Teď chci ušít nějaký kapsář nebo něco v tom smyslu, ale jasnou představu ještě nemám, ale látky už ano. Deska stolu je potažena laminovanou bavlnou.

Time to share some WiPs. There is lots of going on. I'm not very well organized. I decided to go through the different stages of my projects. Stage one would be dreaming. I have many projects in my head but I would have to make separate post for those. Let's move to planning stage. I started crib redo. Just turned it into table for our little one and I plan to do some organizers on the sides but not exact idea yet. I used laminated cotton for the table desk and scored some fabrics in same design for future something to be.
Občas mi trvá než vyberu látky, ale na blok č. 5 už mám vybráno. Teď jen nastříhat a můžu se do toho pustit. Zatím se mi to moc líbí a jsem z těch pokusných okýnek nadšená. Už při šití prvního jsem si udělala pomocnou průhlednou šablonu, abych měla trpaslíky pěkně na středu.

Sometimes I'm having trouble with fabric choice. Well I made my choice for Cathedral window No. 5 and I'm ready for the fussy cutting. I made see though template to get those gnomes right where I want them. It's part of Cathedral Window sampler QAL and so far I'm in love with these. Cutting stage is not my favorite part.

Někdy v srpnu jsem psala o společném šití podle střihu od Emily Cier - Groove Quilt. Hrozně se mi líbí, ale pořád jsem to odkládala, ale včera jsem s tím konečně začala. Nehodlám teď mohutně finišovat, ale pojedu svým tempem. Tady jsou první obloučky co jsem kdy šila.

Back in August I was so excited to join the Totally Groovy QAL but the trouble is I get excited pretty easy. I love the design and finally decided to try those curves. My first curves went well, plenty of space for improvement but I'll work in my pace on those.

No a na závěr jeden domeček před dokončením. Ještě přišít hadovku a kliku a můžu sešívat. Co vy jak jste na tom? Máte taky vícero věcí rozdělaných? Jen pro pořádek, tohle opravdu nejsou všechny načaté projekty :-D

Final stage of house pouch. There are always some as I love this project. There couple more UFOs but that's plenty for today. Those are actually project I'm really working on, lol.

Linkin up with WiP Wednesday.


10 komentářů:

Napadnicek řekl(a)...

Ahojky,
bude to opět kásné dílko.
Kostlivci na mě vykukují všude,
deky,polštáře,oblečení pro sebe a rodinu.
Až se stydím ;-)
A to co ušiju pro druhé,kolikrát(dost často)zapomenu vyotit :-(.
Ať Ti dílko jde od ruky.Danka.

PaB řekl(a)...

Páni, vypadá to vážně fantasticky!!!!
A odkaz na Emily - to zírám, ty vzory jsou úžasné:))

Nezapomeň se zas pochlubit, jsem napnutá, jak tobude vypadat dál!!!
Pavlína

verpa řekl(a)...

Moc pěkné, ta látka s trpaslíky je krásná. Neodolala jsem a taky si jí kousek koupila. Ale na ta tvoje úžasná okna nemám. Nejvíce se mi líbí ten bloček úplně vpravo. Jsi opravdu mistr v precizním šití.

Korfela řekl(a)...

Věrko ... ty ke mne vidíš pod stůl viď ... do polic :-D a do hlavy ... to je vymyšlených a rozdělaných projektů ... ale já nefotič to ani kolikrát prostě nevyfotím .. děkuji, že ty ano ...

vexa řekl(a)...

Díky a ať se dobře šije i tobě.

vexa řekl(a)...

Díky, ale k preciznímu šití mám ještě daleko. Nějaká muška by se našla, ale raději nedokonalost přehlédnu než abych párala :-)

vexa řekl(a)...

já děkuju za ola ola komentáře :-)

kat129 řekl(a)...

The cathedral window sampler is turning out fantastic! And more power to you for the Groovy QAL - curves scare me. Plus, we all get super excited about projects - it is in a crafter's nature.
cheers!
-k

Eva řekl(a)...

Krásné nápady a moc hezký blog. Eva

felicity řekl(a)...

So many beautiful projects you've got going on! I am the same as you - excited and eager at first then reality sets in. I have resisted the latest QALs until I can finish up some stuff.