..

..

Stránky

středa 29. srpna 2012

V procesu/WiP

Tak takhle se rýsuje moje první deka. Nakonec jsem původní rozložení ještě pozměnila a vyšlo z toho toto. Teď si jen nejsem jistá jestli se mi to líbí nebo ne. Pocity mám smíšené. Máte to taky tak? Teď mě čeka rozhodování co dát na spodek a jak jí olemovat. Jsem na sebe zvědavá, jak to celé dopadne.

I came across couple of WiPs and saw some lovely work which inspired me. Finally I have something to share. My first regular size quilt to be. Previously I only made two little ones. There is Festival of Hexagons over at a.squared.w at the moment and I wanted to try some of those tutorials and ended up with this top. There are all kinds of hexies.
 

 
I'm kind of unsure if I still like it or not. We'll see how the quilting goes. I don't think I can compete with others at the Festival but it's a good thing to have a deadline. Linking up with WiP wednesday for the very first time :-)


13 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Moc hezká:) Já bych jednou chtěla zkusit vyrobit deku ze starých oblečků mých dětí (až je jednou budu mít:)) - stejně jako Lorelay Gilmorová:) Možná je to pošetilé, ale mě se to hrozně líbí:)

Anonymní řekl(a)...

Looks great!

Lensy řekl(a)...

Měj se líbí moc, je taková živá. Uvidíš, že lem ji dodá víc na kráse. Já teď šiju svoji první deku v rozměrech na manželskou postel a smekám před každým, kdo šije takové deky. Je to velmi náročné. Tak ať se ti dílo podaří a těším se na výsledek. Lenka

Korfela řekl(a)...

ola ola Vex je parádní ... na lem bych vybrala jednu z těch výrazných barviček a na spodek nějakou se vzorečkem méně výraznou ... a lem širší .... krásná

marcella řekl(a)...

Beautiful!

Caroline řekl(a)...

Love the fun, bright colors, beautiful:)

Lindsey řekl(a)...

I really love it!!!

Ajka řekl(a)...

je zajímavá Věruš!

Becky řekl(a)...

Beautiful!

vexa řekl(a)...

Honzino, díky a šít z oblečků není pošetilé.
Lensy, díky a taky přeju ať se dílo podaří.
Ajko díky.

pegyna řekl(a)...

mně se líbí moc, je nádherně barevná a taková veselá, ty poskládané hexagony nemají chybu. Už se těším na hotovou:)))))

AMA_tér řekl(a)...

Mně se taky strašně líbí! Přesně jak píše pegyna...

vexa řekl(a)...

Holky díky, povzbuzena komentáři jsem se vrhla do ručního prošívání, barevného :-)