..

..

Stránky

pátek 11. května 2012

Magnety/Magnets

Tak jsem to tento týden nenechala na poslední chvíli a včera vznikly magnety podle knížky Zakka Style. Kdybych se neúčastnila společného šití, tak bych se do nich asi nepustila. A o tom to je. Kdo se jednou účastnil nějakého společného šití, tak ví, že je to nakažlivé. Ostatní šijou a tak má člověk hned chuť to taky zkusit. Návod jsem jen proletěla a dala jsem to dohromady podle svých možností. Nepatřím zrovna k nejtrpělivějším a nejpreciznějším, tak podle toho to taky vypadá. První se mi moc nevydařil, je to spíše obdelníček než čtvereček. Jsou prťavý, mají něco málo přes 3cm. Jinak v knížce je jich 6 druhů, já zvládla jen 2 a do dalších jsem se nepustila.

So I tried the Itty Bitty Quilt Block Magnets. I did not make all six of them as I'm not patient enough. I'm bad with measuring and precision. I might try the other patterns later on. The beauty of sew along is that I'm sewing things I would never do. When I see the others do it, I want to give it a try too. First one I made is not really square. Honestly I didn't give it much time. Just wanted to try it out. I didn't use the iron and didn't cut the seam allowance as advised. I did not follow the instruction much this time. Well I'm not a quilter or patchwork addict so I don't know all the rules I have to follow which left me with the freedom to obey any. Those magnets are kind of cute as they really small and I like the note at the end - little sampler quilt!

5 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Ty jsou boží, zkusím napodobit, děkuji za inspiraci :)

Sandra :) řekl(a)...

I didn't try those blocks - they're too little for my fat old fingers, LOL. Yours are cute - I like the handstitching on them! I don't follow directions very well - I tend to do things my own way :D I'm not doing all the projects in the book - only the ones that really catch my eye. The next one I'm doing is the stem bag at the end of May :)

Finding Fifth řekl(a)...

I agree it was a finicky little project but your 2 in the photo are very sweet. Thanks for stopping by lately...I appreciate it.

Dílna Hama řekl(a)...

Moc hezké, tuto knížku nabízejí na fléru, váhám, zda si ji koupím:)))))

Amelie řekl(a)...

moc hezké.