..

..

Stránky

středa 18. prosince 2013

Další polštáře

 
 
 
 
Ke třem kočkám se přidalo dalších šest a tak máme doma kočičí polštáře dva. Na polštáře jsem použila základní blok s kočkou - KLIK.


Pak se mi zachtělo trochu experimentovat a tak jsem prošila do spirály přední část polštáře. Na to jsem plácla zbytky nažehlovací výztuhy, tuším Ronopast a dekorativní polštář s vánoční náladou je na světě. Tento nápad je variací na tuto verzi - KLIK.


Vypadá to hezky, ale poležení na tom není nic extra, takže k odpočívání je určena zadní strana. Z tohoto důvodu jsem umístíla zip do švu na boku. Návod jak na to najdete ZDE. Na první pokus to nedopadlo zle, ale podařilo se mi přišít táhlo od zipu, tak pozor na to :-)


Taky jsem si hrála s blokem Broken Herringbone, ale ještě nevím, zda se mi to líbí nebo ne. Ta bílá část je určena pro volné prošití.


2 komentáře:

Marie Králová řekl(a)...

Moc krásné polštářky, jeden hezčí než druhý.M.

Jolana řekl(a)...

Aaaa, ty mě ničíš! :) Nádherný polštář! Oba ty kočičí kousky jsou úžasné!!! Jen tak na okraj: ty fakt prošíváš s malířskou páskou, nebo to byl vtip? Já se včera mordovala s prošíváním... no, nedopadlo to nejhůř, ale myslím, že to mohlo být i lepší :)
A hvězdičkový polštář je krásně jemný a prostě zimní :)
Krásné tvoření :) Tak ať se dál daří! Pa, Jola