..

..

Stránky

středa 6. listopadu 2013

Vánoční hvězda


Tak jak jsem psala, pustila jsem se do velké hvězdy podle tohoto návodu - KLIK. Měla jsem trochu obavy jak mi sednou špičky nebo jak se tomu říká, ale šlo to dobře. Teď jsem ve fázi rozhodování jakou látkou to olemovat. Zatím se kloním k té šedé. Návod je napsaný velice srozumitelně, tak uvidíme jak to bude pokračovat. Ráda bych tam zakomponovala i funkci adventního kalendáře, tak snad se zadaří. Látky používám z toho vyhraného jelly rollu, takže pruhy jsem jen sešila po třech, nařezala a sešila do tvaru diamantů. Zní to jednoduše a taky je! Zkuste to :-)



Pak mám vybrané látky a vytištěný papír na vánoční věnec s ptáčkem (červenkou).


Co mně ale těší nejvíc je fakt, že jsem pokročila s dekou se vzorem Broken Herringbone. Během společného šití vzniklo pár velmi zajímavých verzí a můžete je skouknout TADY.

6 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Hvězda je pěkná, chystám se na ni hooooooooodně dlouho, ale podle knihy. Tu kolekci mám taky doma. Ale nejvíce mě bere ta deka. Ta nemá chybu, je krásně barevně zkombinovaná. Moc se mi líbí. Můj styl. :-)

Máculka řekl(a)...

Ahoj Vexo, hvězdu máš parádní, taky ji zkusím :-) Mě by se líbilo modré lemování i když modrou nemám v lásce ale zdá se mi to s ní veselejší. A věnec s ptáčkem jsem taky zkusila, občas jsem z toho byla celá zmatená a nakonec tam stejně mám chybky se záměnou látky ale jinak to byla rychloakce. Díky za odkazy :-)

Anonymní řekl(a)...

šedá, víc ta hvězda vynikne. :)
M*

Kuře řekl(a)...

Já bych se taky přikláněla k té šedé.
Dáša

Jolana řekl(a)...

Ta hvězda je nádherná!!! S lemem neporadím :) Líbí se mi jak šedá, tak i ta světle modrá, obojí mi k tomu jde :) Je opravdu moc krásná!!! J.

vexa řekl(a)...

Díkec holky za komenty. Nakonec jsem vybrala lem úplně jiný :-)