..

..

Stránky

středa 27. listopadu 2013

Prošito


Včera jsem dokončila prošívání deky na zeď anebo jak to mám nazvat :-) Kdo mi poradí jak se tomu správně česky říká? Prošívání není moje silná stránka. Nedělám ho totiž moc často a tak si příliš nevěřím. Poté co jsem si přečetla pár rad o prošívání je mi jasné, že můj stůl je moc vysoký. Potřebovala bych do něj díru a stroj do něj vložit. To by byla parádička :-) Zkusila jsem si vzít vyšší židli, ale to mi nohy skoro lítaly ve vzduchu. No budu to muset nějak vymyslet, protože jediné co mi běží hlavou, když prošívám je, jak blbě u toho sedím. Zatím nevím jak to vyřešit, ale až na něco přijdu, dám vědět.

Zdálo se mi, že ve středu je hvězda mírně zvlněná a tak jsem to celé středem prošila. Zbytek hvězdy jsem prošila jen ve švu a pokračovala dál i v prostoru mimo hvězdu. Na takovéto rovné prošívání ráda používám malířskou pásku. Nalepím, prošiju, posunu, prošiju. Jednoduché a efektní. Zadní strana je jednobarevná obyč. Tak ještě lem a zabalit dobroty, pověsit a adventní kalendář je na světě. Snad to do konce týdne stihnu.


Na hvězdu jsem použila tento volně dostupný návod = KLIK.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

náádherná ...super odkaz na návod :-) pa Mo

VěraŠ. řekl(a)...

Bezvadná. Těším se na dokončenou. A ty dobroty budeš věšet na tu hvězdu?
Jo, a s prošíváním to mám podobně.

vexa řekl(a)...

Díky. Né, vzadu budu dělat rohy a do nich pak laťky a na té spodní budou pověšený balíčky s čísly :-) Zepředu to vlastně nebude vidět, jen ty balíčky z toho budou viset dolů.

Lada Pouková řekl(a)...

Nááádheraaa :-)

Jíťa řekl(a)...

Tak to je luxusní práce..... Moc se mi líbí