..

..

Stránky

sobota 2. listopadu 2013

Krytí na knihovnu


Některé z vás jistě zaznamenaly moje pokusy o šití přes papír. V rámci And Sew On BoM jsem ušila celkem 3 bloky z 9 a protože aktuálně se předvádí co kdo z oněch 9 bloků vytvořil, dala jsem je dokupy a udělala si krytí na horní police knihovny.


Nahoře jsou 4 průchodky, takže se to dá použít oboustranně. Na zadní stranu jsem šoupla svůj úplně první blok co jsem kdy přes papír šila. Jsem ráda, že jsem tuhle techniku vyzkoušela.


Vždycky mně potěší, když se někdo přidá k nějaké akci na kterou dám odkaz a tak bych chtěla hlavně pochválit verpu, která zvládla všech 9 bloků. Vypadá to dohromady bezva, tak mrkněte = KLIK. A takhle nějak vypadala police před. Nuda :-)



9 komentářů:

Katka řekl(a)...

Pěkné maskování :-)

Unknown řekl(a)...

Veľmi pekné prevedenie a dobrý nápad k tomu

Radana řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Radana řekl(a)...

Super nápad i provedení je moc povedené. Omlouvám se za ten smazaný komentář. přeskočila mi tam písmenka a vyšlo z toho něco nepěkného :(

verpa řekl(a)...

Krása, moc se mi líbí prošití - pára nad hrníčkem. Nestačím zírat, co všechno šikovné švadlenky z bločků dokážou vytvořit. Já se chystám zítra prošívat, snad to stihnu, abych se mohla zapojit do soutěže. A díky za odkaz na moje stránky :)

danku řekl(a)...

MOC pěkně jsi to vyřešila....

Gizela řekl(a)...

Moc hezké, líbí se mi ten nápad - něco jsi začala, sice nedodělala všechno, ale hotové bločky použila jinak a senzačně.
Chodím k tobě nakukovat pravidelně, máš príma blog.

vexa řekl(a)...

Děkuji za pozitivní ohlasy. Jsem ráda, že nakukujete a napíšete. Radano nedělej si hlavu s tím smazaným, mrk okem na tebe :-)

Unknown řekl(a)...

velmi pekne a zaujimave vyriesenie prekrytia veci co nechceme ani iny videli... super napad a krasne bloky...